Vapaaehtoiset

Seurakunta tarvitsee vapaaehtoisia. Kaikissa vapaaehtoistyöhön liittyvissä kysymyksissä sinua auttavat seurakuntamme papit ja diakonissa.

vs. kappalainen

Hei!

Minä olen seurakunnan kappalainen eli pappi. Minun kanssani voit viettää jumalanpalveluksia, perhejuhlia, hautajaisia ja erilaisia tilaisuuksia.

Lasten, nuorten, aikuisten ja vapaaehtoisten pappina sydäntäni lähellä ovat kaikenikäiset ihmiset. Käyn torstaisin Taavetin koulukeskuksessa tapaamassa lapsia ja nuoria. Olen mukana erilaisissa lasten ja nuorten tilaisuuksissa ja leireillä. Järjestän myös yhdessä seurakuntalaisten kanssa erilaisia aikuisten tapahtumia, kuten Venetsialaisia, majataloiltoja, kinkereitä ja saunailtoja.

Seurakunta on elävä kristittyjen yhteisö. Jotta seurakunta olisi elävä ja vireä, me tarvitsemme ihmisiä erilaisiin tehtäviin. Tapahtumien ideointi ja toteutus, kahvitarjoilut ja yhteisölliset ruokailut, kätten työt, talkoot, valokuvaus, sosiaalisen median sisällön luominen, ihmisten kohtaaminen, jumalanpalveluksen monet tehtävät, erilaisten ryhmien, piirien ja pyhäkoulujen ohjaaminen... Ja paljon muuta. Tässä vain esimerkkejä. Jos haluat mukaan rakentamaan kristittyjen yhteisöä, ota minuun yhteyttä.

54500 Taavetti

Kirkkoherrana saan olla paimen seurakunnalle ja esimies työyhteisölle. Molemmat ovat hienoja tehtäviä! Ylimpänä neuvonantajanani on itse Taivaan Isä - ja kirkkoneuvosto.

diakonissa
54500 Taavetti

Tavoitettavissa ilman ajanvarausta tiistaisin klo 10-12 seurakuntakeskuksen pienryhmätilasta. Voimme sopia myös muusta tapaamisajasta puhelimessa tai sähköpostilla.