Päiväkerhojen kausi käynnistyy elokuun puolessa välissä ja päättyy toukokuun loppupuolella. Kerhoryhmiä on kaksi, Jurvalan 3-5-vuotiaitten ryhmä ja Taavetin 3-5-vuotiaitten ryhmä. Kerhopäivä koostuu hartaushetkestä, leikistä, ohjelman mukaisista tuokioista ja eväshetkestä. Kerholaiset saavat kotiin vietäväksi kuukausittain kerho-ohjelman. Ryhmiin ilmoittautuminen uudelle kaudelle aina toukokuussa, mukaan pääsee kuitenkin myöhemminkin kesken kerhokauden, mikäli tilaa on.

Taavetin kerho seurakuntakeskuksen alakerran kerhotiloissa tiistaisin klo 9.00-11.30 ja Jurvalan kerho Toukolan monitoimitalon kerhotiloissa torstaisin klo 9.00-11.30. Ohjaajina toimivat lastenohjaajat Virpi Nurmilaukas ja Annikki Knaapi.

Lisätietoja numerosta 044-255 2008/ Virpi.

Päiväkerhojen kevät 2020

PÄIVÄKERHOJEN TOIMINTA TAUOLLA HUHTIKUUN LOPPUUN ASTI. SEURAATHAN ILMOITTELUA JA OTA YHTEYTTÄ, JOS ON JOTAIN KYSYTTÄVÄÄ.

- tammikuussa joulumuisteluita, maalailua, ulkoilua ja kynttiläaskartelua

- helmikuussa Yhteisvastuuta ja ystävänpäivän viettoa, talvilomalla viikolla 9 ei ole kerhoja

- maaliskuussa mm. kerhokuvaukset

- huhtikuussa virpomavitsojen tekoa ja pääsiäisen viettoa

- toukokuussa äitienpäiväpuuhia, ulkoilua ja päiväkerhojen retkipäivä tiistaina 19.5.

Kerhojen kevätkauden päätöksenä kummikirkko ja kouluun lähtevien siunaaminen ke 27.5. klo 18.00 kirkossa ja srk-talolla

Uudelle kerhokaudelle  2020-21 ilmoittautumiset toukokuun aikana. Ryhmiin pääsee mukaan myöhemminkin, mikäli ryhmässä on tilaa. Ryhmä perustetaan, kun ilmoittautuneita on vähintään 7. Lisätietoja Virpi/ p. 044-255 2008

Päiväkerhoaskarteluja
Askartelupuuhissa