Päiväkerhojen kausi käynnistyy elokuun puolessa välissä ja päättyy toukokuun loppupuolella. Kerhoryhmiä on kaksi, Jurvalan 3-5-vuotiaitten ryhmä ja Taavetin 3-5-vuotiaitten ryhmä. Kerhopäivä koostuu hartaushetkestä, leikistä, ohjelman mukaisista tuokioista ja eväshetkestä. Kerholaiset saavat kotiin vietäväksi kuukausittain kerho-ohjelman. Ryhmiin ilmoittautuminen uudelle kaudelle aina toukokuussa, mukaan pääsee kuitenkin myöhemminkin kesken kerhokauden, mikäli tilaa on.

Taavetin kerho seurakuntakeskuksen alakerran kerhotiloissa tiistaisin klo 9.00-11.30 ja Jurvalan kerho Toukolan monitoimitalon kerhotiloissa torstaisin klo 9.00-11.30. Ohjaajina toimivat lastenohjaajat Virpi Nurmilaukas ja Annikki Knaapi.

Lisätietoja numerosta 044-255 2008/ Virpi.

Kummikirkko ja kouluun lähtevien siunaaminen on siirretty pidettäväksi ke 5.8. klo 18.00 kirkossa ja srk-talolla. Toivottavasti voimme kahvitella ja kakutella silloin.

Uudelle kerhokaudelle  2020-21 ilmoittautumiset toukokuun aikana. Ryhmiin pääsee mukaan myöhemminkin, mikäli ryhmässä on tilaa. Ryhmä perustetaan, kun ilmoittautuneita on vähintään 7. Lisätietoja Virpi/ p. 044-255 2008. Tarjolla 3-5-vuotiaitten ryhmät Taavettiin (kerhopäivä tiistai) ja Jurvalaan (kerhopäivä torstai). Voit pyytää kerhoilmoittautumiskaavaketta laittamalla viestiä p. 044-255 2008 tai sähköpostin osoitteeseen virpi.nurmilaukas@evl.fi .

Päiväkerhoaskarteluja
Askartelupuuhissa