Päiväkerhojen kausi käynnistyy elokuun puolessa välissä ja päättyy toukokuun loppupuolella. Kerhoryhmiä on kaksi, Jurvalan 3-5-vuotiaitten ryhmä ja Taavetin 3-5-vuotiaitten ryhmä. Kerhopäivä koostuu hartaushetkestä, leikistä, ohjelman mukaisista tuokioista ja eväshetkestä. Kerholaiset saavat kotiin vietäväksi kuukausittain kerho-ohjelman. Ryhmiin ilmoittautuminen uudelle kaudelle aina toukokuussa, mukaan pääsee kuitenkin myöhemminkin kesken kerhokauden, mikäli tilaa on.

Taavetin kerho seurakuntakeskuksen alakerran kerhotiloissa tiistaisin klo 9.00-11.30 ja Jurvalan kerho Toukolan monitoimitalon kerhotiloissa torstaisin klo 9.00-11.30. Ohjaajina toimivat lastenohjaajat Virpi Nurmilaukas ja Annikki Knaapi.

Lisätietoja numerosta 044-255 2008/ Virpi.

Kerhojen kevätkausi on lopuillaan, toukokuussa vielä kokoonnutaan kerho-ohjelman mukaisesti

3-5-vuotiaiden ryhmät kokoontuvat Taavetissa seurakuntakeskuksen kerhotiloissa tiistaisin klo 9.00-11.30 ja Jurvalassa Toukolan kerhotiloissa torstaisin 9.00-11.30.

Kerholaiset saavat kuukausittain kerho-ohjelman kotiinsa. Taavetin 3-5v ryhmässä on vielä tilaa, laita viestiä virpi.nurmilaukas@evl.fi tai soita p. 044-255 2008.

Tapaamisiin kerhojen merkeissä!

ENSI KAUDEN 2022-23 KERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN

Ensi syksyn kerhoihin ilmoittautuminen on 2.5.-31.7. Ilmoittautua voit sähköpostitse virpi.nurmilaukas@evl.fi, viestillä puhelimeen tai sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, johon pääset tästä.

Ryhmiä on tarjolla Taavettiin n.3-5- vuotiaille (kerhopäivä tiistai 9.00-11.30) ja Jurvalaan n. 3-5-vuotiaille (kerhopäivä torstai 9.00-11.30). Ryhmä perustetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään kuusi. Kerhoryhmiin voi ilmoittautua myöhemminkin, jos ryhmä saadaan alulle.

Päiväkerhoaskarteluja
Askartelupuuhissa