Päiväkerhojen kausi käynnistyy elokuun puolessa välissä ja päättyy toukokuun loppupuolella. Kerhoryhmiä on kaksi, Jurvalan 3-5-vuotiaitten ryhmä ja Taavetin 3-5-vuotiaitten ryhmä. Kerhopäivä koostuu hartaushetkestä, leikistä, ohjelman mukaisista tuokioista ja eväshetkestä. Kerholaiset saavat kotiin vietäväksi kuukausittain kerho-ohjelman. Ryhmiin ilmoittautuminen uudelle kaudelle aina toukokuussa, mukaan pääsee kuitenkin myöhemminkin kesken kerhokauden, mikäli tilaa on.

Taavetin kerho seurakuntakeskuksen alakerran kerhotiloissa tiistaisin klo 9.00-11.30 ja Jurvalan kerho Toukolan monitoimitalon kerhotiloissa torstaisin klo 9.00-11.30. Ohjaajina toimivat lastenohjaajat Virpi Nurmilaukas ja Annikki Knaapi.

Lisätietoja numerosta 044-255 2008/ Virpi.

Kerhojen syyskausi alkaa viikolla 33

3-5-vuotiaiden ryhmät kokoontuvat Taavetissa seurakuntakeskuksen kerhotiloissa tiistaisin klo 9.00-11.30 ja Jurvalassa Toukolan kerhotiloissa torstaisin 9.00-11.30. Päiväkerhoon ilmoittautuneet saavat kerhokirjeen heinä-elokuun vaihteessa.

Kerhokaudelle 2021-22 ilmoittautuminen alkaa toukokuun alussa. Tarjolla kerhoryhmät Taavettiin ja Jurvalaan.

Päiväkerhoon voit ilmoittautua tästä  (sähköinen ilmoittautumislomake auki heinäkuun loppuun) tai laittamalla viestiä virpi.nurmilaukas@evl.fi

Päiväkerhoaskarteluja
Askartelupuuhissa