Päiväkerhojen kausi käynnistyy elokuun puolessa välissä ja päättyy toukokuun loppupuolella. Kerhoryhmiä on kaksi, Jurvalan 3-5-vuotiaitten ryhmä ja Taavetin 3-5-vuotiaitten ryhmä. Kerhopäivä koostuu hartaushetkestä, leikistä, ohjelman mukaisista tuokioista ja eväshetkestä. Kerholaiset saavat kotiin vietäväksi kuukausittain kerho-ohjelman. Ryhmiin ilmoittautuminen uudelle kaudelle aina toukokuussa, mukaan pääsee kuitenkin myöhemminkin kesken kerhokauden, mikäli tilaa on.

Taavetin kerho seurakuntakeskuksen alakerran kerhotiloissa tiistaisin klo 9.00-11.30 ja Jurvalan kerho Toukolan monitoimitalon kerhotiloissa torstaisin klo 9.00-11.30. Ohjaajina toimivat lastenohjaajat Virpi Nurmilaukas ja Annikki Knaapi.

Lisätietoja numerosta 044-255 2008/ Virpi.

Kerhojen kevätkausi on aloitettu viikolla 2

Ryhmiin voidaan edelleen ottaa mukaan myös kesken kerhokauden eli tammikuun alusta alkaen (1-2/ ryhmä), ota yhteyttä Virpi/ p. 044-255 2008.

3-5-vuotiaiden ryhmät kokoontuvat Taavetissa seurakuntakeskuksen kerhotiloissa tiistaisin klo 9.00-11.30 ja Jurvalassa Toukolan kerhotiloissa torstaisin 9.00-11.30.

Kerhokaudelle 2021-22 ilmoittautuminen alkaa toukokuun alussa. Tarjolla kerhoryhmät Taavettiin ja Jurvalaan.

Päiväkerhoon voit ilmoittautua tästä tai laittamalla viestiä virpi.nurmilaukas@evl.fi

Päiväkerhoaskarteluja
Askartelupuuhissa