Yhteystiedot

Täältä löydät kirkkoherranviraston ja kaikkien työntekijöidemme yhteystiedot aakkosjärjestyksessä. Valikosta voit etsiä yhteystietoja sen mukaan, mitä asiasi koskee.

Kirkkoherranvirasto on seurakunnan toimisto ja info.

Kirkkoherranvirasto löytyy seurakuntakeskuksen yhteydestä. Pääovesta sisään. Eteisaulan jälkeen käytävässä toinen ovi oikealla.

Osoite: luumaki.srk@evl.fi tai Vallaherrankuja 4, 54500 Taavetti

Puh: 044 504 5875

Virasto on avoinna

ma, ti, klo 9-13,
ke klo 9-12,
to klo 9-13 ja klo 15-17

Luumäen seurakunnan laskutusosoite

Kirkon Palvelukeskus/

++3162++

Basware

54500 Taavetti

Kirkkoherrana saan olla paimen seurakunnalle ja esimies työyhteisölle. Molemmat ovat hienoja tehtäviä! Ylimpänä neuvonantajanani on itse Taivaan Isä - ja kirkkoneuvosto.

Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

F H K M N P R T V

Marko Flöjt

Raija Henttonen

vs. kappalainen

Hei!

Minä olen seurakunnan kappalainen eli pappi. Minun kanssani voit viettää jumalanpalveluksia, perhejuhlia, hautajaisia ja erilaisia tilaisuuksia.

Lasten, nuorten, aikuisten ja vapaaehtoisten pappina sydäntäni lähellä ovat kaikenikäiset ihmiset. Käyn torstaisin Taavetin koulukeskuksessa tapaamassa lapsia ja nuoria. Olen mukana erilaisissa lasten ja nuorten tilaisuuksissa ja leireillä. Järjestän myös yhdessä seurakuntalaisten kanssa erilaisia aikuisten tapahtumia, kuten Venetsialaisia, majataloiltoja, kinkereitä ja saunailtoja.

Seurakunta on elävä kristittyjen yhteisö. Jotta seurakunta olisi elävä ja vireä, me tarvitsemme ihmisiä erilaisiin tehtäviin. Tapahtumien ideointi ja toteutus, kahvitarjoilut ja yhteisölliset ruokailut, kätten työt, talkoot, valokuvaus, sosiaalisen median sisällön luominen, ihmisten kohtaaminen, jumalanpalveluksen monet tehtävät, erilaisten ryhmien, piirien ja pyhäkoulujen ohjaaminen... Ja paljon muuta. Tässä vain esimerkkejä. Jos haluat mukaan rakentamaan kristittyjen yhteisöä, ota minuun yhteyttä.

Ilia Kalioujnov-Salminen

54500 Taavetti

Kanttori johtaa seurakunnan musiikkielämää ja vastaa musiikista toimituksissa, jumalanpalveluksissa ja muissa tilaisuuksissa. Kanttorin vastuualueisiin kuuluvat mm. jumalanpalvelusten musiikin, kuorojen ja musiikkiryhmien johtaminen, kirkollisten toimitusten musiikki, seurakunnan musiikkikasvatustyö sekä konserttitoiminta. Kanttori vastaa myös seurakunnan soittimista.

Annikki Knaapi

54500 Taavetti

Pidän päivä- ja perhekerhoja, joihin sisältyy pienimuotoinen hartaus, askartelua, leikkiä, laulua ja liikuntaa.
Tarjoamme myös lyhytaikaista lastenhoitoapua kerhotiloissa.
Haluan olla mukana seurakuntalaisten arjessa” vauvasta vaariin tai mummoon.”
Myös lähetyksen käsityöillat ovat lähellä sydäntäni.

Eija Mättö

toimistosihteeri
54500 Taavetti

Hei! Minä palvelen sinua kirkkoherranvirastossa. Voit sopia perhejuhlista ja hautajaisista minun kanssani. Hautapaikkoihin ja hautojen hoitoon liittyvät sopimukset kuuluvat myös tehtäviini. Minulta saat virkatodistukset ja sukuselvitykset. Voit tilata virkatodistuksen myös sähköisesti täältä (Lisätään linkki myöhemmin). Nähdään virastolla!

Virpi Nurmilaukas

vastaava lastenohjaaja
54500 Taavetti

Minun tehtävänäni seurakunnassa on suunnitella ja toteuttaa lapsityön kerhoja ja tapahtumia. Lisäksi olen mukana joissakin yhteisten juttujen järjestelyissä ja seurakunnan ympäristövastaava.

Tuija Nuutinen

Arto Puonti

seurakuntamestari
Hautauspalvelut Kiinteistöpalvelut

Tarja Riikonen

diakonissa
54500 Taavetti

Tavoitettavissa ilman ajanvarausta tiistaisin klo 10-12 seurakuntakeskuksen pienryhmätilasta. Voimme sopia myös muusta tapaamisajasta puhelimessa tai sähköpostilla.

Terttu Takoja

talouspäällikkö
54500 Taavetti

Taloustoimisto on avoinna arkisin klo 9-12.

Talouspäällikön vastuualueina on seurakunnan talous (kirjanpito, tilinpäätös, talousarvion laadinta, talouden seuranta, maksuliikenne ym), hallinto, kiinteistöt, hautausmaat, henkilöstö- ja palkka-asiat, metsätalous ja vakuutusasiat jne. Talouspäällikkö toimii kirkkoneuvoston kokousten esittelijänä ja sihteerinä sekä kirkkovaltuuston sihteerinä.

Riitta Vanhoja

diakoni ja lähetyssihteeri