Yhteystiedot

Täältä löydät seurakuntatoimiston ja kaikkien työntekijöidemme yhteystiedot aakkosjärjestyksessä. Valikosta voit etsiä yhteystietoja sen mukaan, mitä asiasi koskee.

Seurakuntatoiminto

Seurakuntatoimisto on seurakunnan toimisto ja info.

Seurakuntatoimisto löytyy seurakuntakeskuksen yhteydestä. Pääovesta sisään. Eteisaulan jälkeen käytävässä toinen ovi oikealla.

Osoite: luumaki.srk@evl.fi tai Vallaherrankuja 4, 54500 Taavetti

Puh: 044 504 5875

Seurakuntatoimisto on avoinna

ma-ke klo 9-12

VIRKATODISTUKSET KOUVOLAN ALUEKESKUSREKISTERISTÄ

virkatodistukset.kouvola@evl.fi

ma-to klo 9-12 puh. 040 195 2599

Luumäen seurakunnan laskutusosoite

Kirkon Palvelukeskus/

++3162++

Basware

54500 Taavetti

Kirkkoherrana saan olla paimen seurakunnalle ja esimies työyhteisölle. Molemmat ovat hienoja tehtäviä! Ylimpänä neuvonantajanani on itse Taivaan Isä - ja kirkkoneuvosto.

Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

F H K N P R T V

Marko Flöjt

Annikki Knaapi

54500 Taavetti

Pidän päivä- ja perhekerhoja, joihin sisältyy pienimuotoinen hartaus, askartelua, leikkiä, laulua ja liikuntaa.
Tarjoamme myös lyhytaikaista lastenhoitoapua kerhotiloissa.
Haluan olla mukana seurakuntalaisten arjessa” vauvasta vaariin tai mummoon.”
Myös lähetyksen käsityöillat ovat lähellä sydäntäni.

Virpi Nurmilaukas

vastaava lastenohjaaja
54500 Taavetti

Minun tehtävänäni seurakunnassa on suunnitella ja toteuttaa lapsityön kerhoja ja tapahtumia. Lisäksi olen mukana joissakin yhteisten juttujen järjestelyissä ja seurakunnan ympäristövastaava.

Tuija Nuutinen

Nina Palm

vs. kappalainen

Päivi Pousi

vs. toimistosihteeri
54500 Taavetti

Hei! Minä palvelen sinua kirkkoherranvirastossa. Voit sopia perhejuhlista ja hautajaisista minun kanssani. Hautapaikkoihin ja hautojen hoitoon liittyvät sopimukset kuuluvat myös tehtäviini. Minulta saat virkatodistukset ja sukuselvitykset. Voit tilata virkatodistuksen myös sähköisesti täältä (Lisätään linkki myöhemmin). Nähdään virastolla!

Arto Puonti

seurakuntamestari
Hautauspalvelut Kiinteistöpalvelut

Tarja Riikonen

diakonissa
54500 Taavetti

Tavoitettavissa ilman ajanvarausta tiistaisin klo 10-12 seurakuntakeskuksen pienryhmätilasta. Voimme sopia myös muusta tapaamisajasta puhelimessa tai sähköpostilla.

Terttu Takoja

talouspäällikkö
54500 Taavetti

Taloustoimisto on avoinna arkisin klo 9-12.

Talouspäällikön vastuualueina on seurakunnan talous (kirjanpito, tilinpäätös, talousarvion laadinta, talouden seuranta, maksuliikenne ym), hallinto, kiinteistöt, hautausmaat, henkilöstö- ja palkka-asiat, metsätalous ja vakuutusasiat jne. Talouspäällikkö toimii kirkkoneuvoston kokousten esittelijänä ja sihteerinä sekä kirkkovaltuuston sihteerinä.

Riitta Vanhoja

diakoni ja lähetyssihteeri