Haimila - Kirkonseudun kinkerit

Aikuisille

Etsitkö aikuisten yhteisöä, jossa voi jakaa elämää yhdessä toisten kanssa? Keskustella, rukoilla ja lukea Raamattua, tehdä asioita yhdessä, rauhoittua, etsiä Jumalaa yhdessä toisten kanssa. Tehdään se yhteisö!

Monelle meistä on tuttu kokemus se, että lasten ja nuorten toiminnan jälkeen yhteys seurakuntaan ohenee. Ehkä tuttu porukka hajaantuu eri puolille Suomea ja maailmaa. Ehkä olet itse muuttanut toiselta paikkakunnalta tänne Luumäelle ja etsit vielä omaa paikkaasi. Tai ehkä yhteys seurakuntaan on aiemmin ollut ohuempi, mutta nyt sinua on alkanut kiinnostaa, voisiko se oma paikka löytyä seurakunnasta.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan Luumäen seurakunnan aikuisten tilaisuuksiin. Viettämään aikaa kivojen ihmisten kanssa ja Jumalan sanan äärellä.

Me Luumäen seurakunnassa uskomme yhdessä tekemiseen. Jos et siis vielä löydä seurakunnastamme sellaista toimintaa, mihin sinun olisi luontevaa osallistua, kutsumme sinut lämpimästi tervetulleeksi kehittämään toimintaa. Monet tilaisuudet järjestetään joko osittain tai täysin vapaaehtoisvoimin. Kääri siis hihat ja tule tekemään. Ajatus on, että aikuisten toimintaa järjestetään luumäkeläisten aikuisten toiveista ja tarpeista käsin. Kaiken perustana on Raamattu eli Jumalan sana. Toteutus lähtee kuitenkin tämän ajan kysymyksistä ja tarpeista.

Haluatko kuulla lisää ja tulla mukaan kehittämään aikuisten juttuja? Ota yhteyttä kappalaiseen.

Kun olin lapsi, minä puhuin kuin lapsi, minulla oli lapsen mieli ja lapsen ajatukset. Nyt, kun olen mies, olen jättänyt sen mikä kuuluu lapsuuteen. (1. Kor. 13:11)

Mitä Luumäen seurakunnassa on aikuisille?

Monen aikuisen elämä on täynnä vastuuta ja kiirettä. On mahdotonta sitoutua säännöllisiin kokoontumisiin. Siksi aikuisten seurakuntaelämä painottuu enemmän erilaisiin tapahtumiin, joihin voi osallistua silloin, kun se on itselle mahdollista. Kaikki toimintamme on avointa ja ulospäin suuntautuvaa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan osallistumaan ja tekemään tapahtumia!

Aikuisille on mm.

• Naisten brunssi kaksi kertaa syksyllä ja kaksi kertaa keväällä
  • Majataloilta noin kerran kuukaudessa
  • Suomen Raamattuopiston illat kerran kuukaudessa syksyisin ja keväisin
  • Käsityökerho nauha ja nappi noin kolmen viikon välein
  • Rukousiltoja yhdessä paikallisen helluntaiseurakunnan kanssa noin 1-2 kertaa kuukaudessa
  • Kinkereitä tammi-maaliskuussa
  • Erilaisia kertaluontoisia tapahtumia ja tempauksia. Esim. Venetsialaiset, Tunnelmauinti, Piparimaraton, Naisten ja miesten tapahtumat ym.

Korona vaikuttaa jonkin verran tapahtumiin ja niiden järjestämiseen. Seuraa siis aktiivisesti seurakuntamme tapahtumasivuja. Sieltä löytyy aina ajantasaisin tieto tulevista tapahtumista.

Elokuun lopussa vietettävät Venetsialaiset ovat yksi suosituimpia seurakunnan aikuisten tapahtumia.

vs. kappalainen
54500 Taavetti

Hei!

Minä olen seurakunnan kappalainen eli pappi. Minun kanssani voit viettää jumalanpalveluksia, perhejuhlia, hautajaisia ja erilaisia tilaisuuksia.

Lasten, nuorten, aikuisten ja vapaaehtoisten pappina sydäntäni lähellä ovat kaikenikäiset ihmiset. Käyn torstaisin Taavetin koulukeskuksessa tapaamassa lapsia ja nuoria. Olen mukana erilaisissa lasten ja nuorten tilaisuuksissa ja leireillä. Järjestän myös yhdessä seurakuntalaisten kanssa erilaisia aikuisten tapahtumia, kuten Venetsialaisia, majataloiltoja, kinkereitä ja saunailtoja.

Seurakunta on elävä kristittyjen yhteisö. Jotta seurakunta olisi elävä ja vireä, me tarvitsemme ihmisiä erilaisiin tehtäviin. Tapahtumien ideointi ja toteutus, kahvitarjoilut ja yhteisölliset ruokailut, kätten työt, talkoot, valokuvaus, sosiaalisen median sisällön luominen, ihmisten kohtaaminen, jumalanpalveluksen monet tehtävät, erilaisten ryhmien, piirien ja pyhäkoulujen ohjaaminen... Ja paljon muuta. Tässä vain esimerkkejä. Jos haluat mukaan rakentamaan kristittyjen yhteisöä, ota minuun yhteyttä.