Musiikki

Seurakunnassa on monipuolista musiikkitoimintaa eri-ikäisille. Musiikin kautta voimme kokea Jumalan läsnäoloa. Musiikki välittää ilosanomaa ja luo yhteisöllisyyttä.

Kuorojen ja ryhmien toiminta tarjoaa korketasoista musiikinopetusta ja viihtyisää yhdessäoloa sekä avaa mahdollisuuden tutustua syvemmin jumalanpalveluselämään. Seurakunta järjestää myös erilaisia konsertteja ja yhteslaulutilaisuuksia.

Kanttori vastaa seurakunnan musiikista. Ota kanttoriin yhteyttä, jos haluat tehdä yhtestyötä. Kanttorin kanssa voit sopia konserteista, musiikkitilaisuuksista ja esimerkiksi erilaisten perhejuhlien musiikista.

Ilia Kalioujnov-Salminen

54500 Taavetti

Kanttori johtaa seurakunnan musiikkielämää ja vastaa musiikista toimituksissa, jumalanpalveluksissa ja muissa tilaisuuksissa. Kanttorin vastuualueisiin kuuluvat mm. jumalanpalvelusten musiikin, kuorojen ja musiikkiryhmien johtaminen, kirkollisten toimitusten musiikki, seurakunnan musiikkikasvatustyö sekä konserttitoiminta. Kanttori vastaa myös seurakunnan soittimista.