Vallaherrankuja 4 , 54500 Taavetti

Seurakuntakeskus on monitoimitila Taavetissa.

Täältä löydät seurakunnan monet eri kerhot, ryhmät ja tapahtumat sekä työntekijöiden työhuoneet.

Talviaikana jumalanpalvelukset vietetään seurakuntakeskuksessa.

Lisäksi partio ja pienoisautokerho kokoontuvat alakerrassa.

Tietoa

Yläkerrasta löytyy hyvinvarusteltu keittiö sekä kaksi salia.

Kirkkosalista löytyy alttari, tuolit ja sähköflyygeli. Tilassa on videotykki, jonka kautta on mahdollista näyttää esim. valokuvia. Mikrofoni. Kaikki kalusteet sekä alttari ovat siirrettävissä. Kirkkosalia voi siis käyttää moneen tarkoitukseen, esim. muistotilaisuuksiin. Saliin mahtuu noin 80 henkilöä.

Päiväsalista löytyy neljä pitkää pöytää tuoleineen, sivupöydät tarjoilua varten ja piano. Tila sopii esimerkiksi kerhoihin, kokoontumisiin ja ruokailuihin. Tila on muunnettavissa. Saliin mahtuu noin 60 henkilöä.

Keittiöstä löytyy laitoskeittiön varustelu, esim. iso astiasto, kaksi jääkaappia, iso uuni ja hella sekä laitostiskikone.

Alakerrassa ovat lasten päiväkerhotila, takkahuone (takka ei käytössä) ja pieni sali.

Takkahuoneessa on kolme sohvaa, säkkituoleja, pieni biljardipöytä, pöytiä ja tuoleja. Tilaan mahtuu noin 30 henkilöä.

Salissa on lasten leikki- ja liikuntavälineitä sekä piano. Tila on muokattavissa erilaisiin tarkoituksiin.

Vuokraus

Seurakuntakeskuksen yläkertaa on mahdollista vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin, esim. muistotilaisuutta tai kastejuhlaa varten.

• keittiö, kirkkosali ja päiväsali sekä valkeat liinat 240 €
  • pelkkä keittiö 80 €

Sunnuntaisin tilat voi vuokrata kastejuhlaa varten puoleen hintaan.

Tiedustelut ja varaukset seurakuntatoimistosta.

Vaativa pyörätuolireitti

Vallaherrankuja 4, 54500 Taavetti

Vallaherrankuja 4, 54500 Taavetti

Aamuolkkari

Aamuolkkari. Leppoisa aamun avaus-ja jutusteluhetki.