Kerhotoimintaa Luumäellä

Seurakunnan kerhoissa leikitään, lauletaan kokkaillaan,liikutaan, askarrellaan ja puuhastellaan muuta mukavaa yhdessä erilaisten aiheiden parissa. Kerhoon sisältyy aina myös hartaus. Kerhotoiminta on kaikille tytöille ja pojille avointa ja maksutonta.

Donkkis Big Night

Donkkis big night -illat kevään 2020 osalta PERUTTU

Donkkis big night -illat ovat alakouluikäisten tyttöjen ja poikien toimintailtoja. Illat sisältävät laulua, raamattuopetusta, toimintapisteitä, arvontoja, kilpailuja sekä suuren nyyttäripöydän, johon jokainen osallistuja voi halutessaan tuoda tarjottavaa.

Illat järjestetään yhteistyössä Etelä-Saimaan ev. lut. Kansanlähetyksen kanssa.

Kerhot keväällä 2020 TAUOLLA TOISTAISEKSI

KRIK-liikuntakerho (9-13 vuotiaille) tiistaisin (paitsi koulujen loma-aikoina) klo 18.45-19.45 Taavetin koulukeskuksen salissa

Puuhakerho (1.-6.lk) tiistaisin (paitsi koulujen loma-aikona) klo 15.30-17.00 Risulahdessa (os. Matolahdentie 6-8 C 10)

Junnuillat TAUOLLA TOISTAISEKSI

3.-6. luokkalaisille tytöille ja pojille suunnattuja iltoja, jotka kokoontuvat kerran kuukaudessa sekä Taavetissa että Risulahdessa

Junnuillat keväällä 2020 perjantaisin

• Taavetissa: 21.2., 27.3., 29.5.
  • Risulahdessa: 7.2., 13.3., 15.5.

Leirit kesällä 2020 PERUTTU

Joka kesä järjestetään leirejä varhaisnuorille. Leireillä muun muassa leikitään, lauletaan, saunotaan, uidaan, syödään ja hiljennytään yhdessä erikseen valitun teeman parissa.

Taavetin seurakuntakeskuksen nuortentila
54500 Taavetti