Luumäen kirkko.

Seurakunnan lapsityö tarjoaa lapsille ja lapsiperheille monenlaista puuhaa ja tapahtumaa. Viikottain kokoontuvat päivä- ja perhekerhot Taavetissa ja Jurvalassa sekä avoimet ovet Taavetissa. Iltaperhekerho kokoontuu kolmen viikon välein. Lapsityön tapahtumia on tarjolla ympäri vuoden. Kerhokaudella (elokuusta-toukokuuhun) on mm. mukulamessuja, 5-vuotissynttärit, talvitapahtuma sekä aikuisten askarteluilta. Kesäaikana pidämme puuhaparkkia, kesäperhekerhoja sekä leiripäiviä ja perheiden saunailtoja Osviitassa. Tule mukaan! Lisätietoja saat lastenohjaajilta.

******

Lapsityön kevätkausi perhekerhojen osalta näyttää jäävän hyvin lyhyeksi. Kun lumet sulavat ja sää lämpenee pidämme muutaman perhekerhon/avoimet ovet ulkona. Seuraa päivityksiä täällä sekä fb-sivuilla.

Tilapäistä lastenhoitoapua tarjolla toukokuulle viikolle 20 saakka.

Tiistaisin klo 12.30-15.00 Taavetissa seukkarin kerhotiloissa ja torstaisin klo 12.30-15.00 Jurvalassa, Toukolassa. Mikäli tarvitset lastenhoitoapua, laita viestiä tai soita viimeistään kyseisen päivän aamuna. Aloitamme palvelun 2.2.2021

********

Pieni luontopolku seukkarin (Vallaherrankuja 4) päädyssä olevassa metsikössä 17.2. alkaen. Rastitehtävät vaihtuvat viikottain, saatat bongata pehmokavereita ja ihan oikeita eläinten jälkiäkin.

Kerhotädit päivystävät polun päässä leikkimökin kupeessa, jakavat lämmintä mehua ja voit paistella makkaaraakin (tarjolla talon puolesta) seuraavasti:

ke 14.4. klo 10.00-11.30

ke 21.4. klo 10.00-11.30

ke 28.4. klo 10.00-11.30

***********

Vapun/ äitienpäivän puuhakasseja kasataan taas jaettavaksi varausten mukaisesti. Seurakunnan Facebook-sivuilla laitetaan päivitys ensi viikolla, johon voit kommentoida 18.4. saakka, jos haluat lapsellesi sellaisen. Tai voit laittaa viestiä p. 044-255 2008, jos et käytä Facebookia.

Jos haluat juttuseuraa tai kysyä jotain, ota yhteyttä! Olemme puhelinsoiton päässä (p. 044-255 2008), myös Messengerin kautta voi laittaa viestiä.

********

Valoisaa alkavaa kevättä!

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne.

Toivottavasti tapaamme pian!

Vaikka kaadun, kompastun,

Isä ottaa vastaan.

Sylissänsä rauhoitun,

rakastaa Hän lastaan.

Taivaan Isän varassa

aina matkaa teemme.

Taivaan Isän varassa

on joka askeleemme.

Terveisin Virpi ja Annikki

Päiväkerhot jatkuvat viikolla 2, perhekerhot, avoimet ovet sekä tapahtumia tämän hetkisen tiedon mukaan helmikuun alusta alkaen. Seuraa nettisivuja, Facebookia ja kirkollisia ilmoituksia Luumäen Lehdessä.

Kaste-enkeleitä

vastaava lastenohjaaja
54500 Taavetti

Minun tehtävänäni seurakunnassa on suunnitella ja toteuttaa lapsityön kerhoja ja tapahtumia. Lisäksi olen mukana joissakin yhteisten juttujen järjestelyissä ja seurakunnan ympäristövastaava.

54500 Taavetti

Pidän päivä- ja perhekerhoja, joihin sisältyy pienimuotoinen hartaus, askartelua, leikkiä, laulua ja liikuntaa.
Tarjoamme myös lyhytaikaista lastenhoitoapua kerhotiloissa.
Haluan olla mukana seurakuntalaisten arjessa” vauvasta vaariin tai mummoon.”
Myös lähetyksen käsityöillat ovat lähellä sydäntäni.