Luumäen kirkko.

Seurakunnan lapsityö tarjoaa lapsille ja lapsiperheille monenlaista puuhaa ja tapahtumaa. Kerhokausi kestää elokuun puolesta välistä toukokuun loppupuolelle jolloin viikottain kokoontuvat päivä- ja perhekerhot Taavetissa ja Jurvalassa sekä avoimet ovet Taavetissa. Kerhokaudella on lisäksi mm. iltaperhekerhoja, lauantaiparkkeja, mukulamessuja, 5-vuotissynttärit, talvitapahtuma sekä aikuisten askarteluilta. Kesäaikana pidämme puuhaparkkia, kesäperhekerhoja sekä leiripäiviä ja perhekerhoja Osviitassa. Tule mukaan! Lisätietoja saat lastenohjaajilta.

******

Lapsityön kesätoiminta toteutetaan suunnitelmien mukaan. Ohjelma on nähtävissä  seurakunnan fb-sivuilla, tapahtumat on päivitetty näille sivuille perhekerho- ja tapahtumat- välilehdille.

Sivun alalaitaan lisätty linkki Kummipäivään liittyen. Kummipäivää vietettiin 6.6.2021, mutta materiaalia voi käyttää edelleen. Käy kurkkaamassa!

Jos haluat juttuseuraa tai kysyä jotain, ota yhteyttä! Olemme puhelinsoiton päässä (p. 044-255 2008), myös Messengerin kautta voi laittaa viestiä.

********

Aurinkoista kesää!

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne.

Tapaamisiin kesän tapahtumissa!

Vaikka kaadun, kompastun,

Isä ottaa vastaan.

Sylissänsä rauhoitun,

rakastaa Hän lastaan.

Taivaan Isän varassa

aina matkaa teemme.

Taivaan Isän varassa

on joka askeleemme.

Terveisin Virpi ja Annikki

Kerhokauden 2021-22 päiväkerhoihin voi vielä ilmoittautua. Ota yhteyttä p. 044-255 2008/ Virpi tai virpi.nurmilaukas(at)evl.fi . Tapahtumien osalta seuraa nettisivuja, Facebookia ja kirkollisia ilmoituksia Luumäen Lehdessä.

Kaste-enkeleitä

vastaava lastenohjaaja
54500 Taavetti

Minun tehtävänäni seurakunnassa on suunnitella ja toteuttaa lapsityön kerhoja ja tapahtumia. Lisäksi olen mukana joissakin yhteisten juttujen järjestelyissä ja seurakunnan ympäristövastaava.

54500 Taavetti

Pidän päivä- ja perhekerhoja, joihin sisältyy pienimuotoinen hartaus, askartelua, leikkiä, laulua ja liikuntaa.
Tarjoamme myös lyhytaikaista lastenhoitoapua kerhotiloissa.
Haluan olla mukana seurakuntalaisten arjessa” vauvasta vaariin tai mummoon.”
Myös lähetyksen käsityöillat ovat lähellä sydäntäni.