Luumäen kirkko.
Seurakunnan lapsityö tarjoaa lapsille ja lapsiperheille monenlaista puuhaa ja tapahtumaa. Viikottain kokoontuvat päivä- ja perhekerhot sekä avoimet ovet niin Jurvalassa kuin Taavetissa. Kerran kuussa pidetään iltaperhekerhoja sekä lauantaiparkkeja. Lapsityön tapahtumia on tarjolla ympäri vuoden. Kerhokaudella (elokuusta-toukokuuhun) on mukulamessuja, 5-vuotissynttärit, talvitapahtuma, koko perheen joulutapahtuma sekä aikuisten askarteluilta. Kesäaikana pidämme puuhaparkkia, kesäperhekerhoja sekä leiripäiviä ja perheiden saunailtoja Osviitassa. Tule mukaan! Lisätietoja saat lastenohjaajilta.

Kokoava toiminta on nyt tauolla ainakin toukokuun loppuun asti, siksi koetamme tarjota muilla keinoin puuhaa, yhteyksiä ja ideoita yhdessä tekemiseen kotona. Lisäilemme tänne tietoa ja vinkkejä kevään aikana. Ja ideoita/ toiveita otamme myös ilolla vastaan!

Tarjolla nyt:

- linkkilistaan näille sivuille on lisätty Lastenkirkko, josta löytyy monenlaista tekemistä

- osoitteesta www.leikkipankki.fi  löytyy vinkkejä uusiin ja vanhoihin leikkeihin

- ensimmäiset puuhapaketit on kasattu pääsiäisteemalla. Paketteja saa noutaa maanantaina 30.3. klo 11-13 välisenä aikana Jurvalan osalta Toukolasta ja Taavetin osalta seukkarin alakerran eteisestä. Paketteja on kasattu varausten mukaan, mutta vielä ehdit laittaa viestiä ellet ole sitä tehnyt p. 044-255 2008. Toinen paketti tulee vapun/ äitienpäivän teemalla ja siitä ilmoitellaan erikseen.

- seuraa seurakunnan fb-sivuja  Luumäen seurakunta, sinne on ladattu kerhotätien askartelu- ja hartausvideoita ja Instagramtililtä @luumaenseurakunta löytyy myös sisältöjä muutaman kerran viikossa. Tervetuloa sinne mukaan!

5-vuotissynttärit on siirretty pidettäväksi syksyllä ja siitä saavat synttärisankarit uuden kutsun kesän jälkeen.

Kaste-enkeleitä
vastaava lastenohjaaja
54500 Taavetti

Minun tehtävänäni seurakunnassa on suunnitella ja toteuttaa lapsityön kerhoja ja tapahtumia. Lisäksi olen mukana joissakin yhteisten juttujen järjestelyissä ja seurakunnan ympäristövastaava.

54500 Taavetti

Pidän päivä- ja perhekerhoja, joihin sisältyy pienimuotoinen hartaus, askartelua, leikkiä, laulua ja liikuntaa.
Tarjoamme myös lyhytaikaista lastenhoitoapua kerhotiloissa.
Haluan olla mukana seurakuntalaisten arjessa” vauvasta vaariin tai mummoon.”
Myös lähetyksen käsityöillat ovat lähellä sydäntäni.