Luumäen kirkko.

Seurakunnan lapsityö tarjoaa lapsille ja lapsiperheille monenlaista puuhaa ja tapahtumaa. Viikottain kokoontuvat päivä- ja perhekerhot sekä avoimet ovet niin Jurvalassa kuin Taavetissa. Kerran kuussa pidetään iltaperhekerhoja sekä lauantaiparkkeja. Lapsityön tapahtumia on tarjolla ympäri vuoden. Kerhokaudella (elokuusta-toukokuuhun) on mukulamessuja, 5-vuotissynttärit, talvitapahtuma, koko perheen joulutapahtuma sekä aikuisten askarteluilta. Kesäaikana pidämme puuhaparkkia, kesäperhekerhoja sekä leiripäiviä ja perheiden saunailtoja Osviitassa. Tule mukaan! Lisätietoja saat lastenohjaajilta.

******

Poikkeuksellisen kevään vuoksi kokoava toiminta on tauolla toukokuun loppuun saakka. Kesän leiripäivät on kalenterissa ja toivoaksemme voimme ne kuitenkin pitää. Katso tarkemmat päivät ja ilmoittautumisohjeet tapahtumat-sivulta. Ensi kauden 2020-21 päiväkerhoihin ilmoittautuminen on toukokuun aikana. Lisätietoja siitä päiväkerhot- sivulla.

Me kerhotädit siirrymme kesäksi töihin hautausmaille, mutta meidät tavoittaa edelleen touko-kesäkuussa tutuista numeroistamme. Voit soittaa, viestitellä tai laittaa sähköpostia, kun siltä tuntuu. Kiitos ihanista kuvista ja viesteistä, joita olemme saaneet. Olemme lomalla heinäkuun ja palaamme töihin elokuun alussa, toivottavasti voimme aloitella kerhokautta elokuun puolessa välissä.

Facebookissa ja Instagram-tilillä @luumaenseurakunta on vielä toukokuun aikana jotain lapsityön tuottamaa sisältöä. Seukkarin päädyssä olevaan pieneen metsikköön olemme laittaneet miniluontopolun, joka on tarjolla toukokuun loppuun asti. Siellä on kysymyslappusia ja eläimiä bongattavaksi. Käynti polulle Marttilantie 11 pihan kautta.

Pitäkää huolta itsestänne ja perheistänne, halataan kovasti sitten kun tavataan!!

Siunaa, Isä taivainen

koteja kaikkien lapsien.

Puhalla hellästi, hiljalleen

haavaamme jokaiseen.

Terveisin Virpi ja Annikki

Kokoava toiminta on nyt tauolla ainakin toukokuun loppuun asti, siksi koetamme tarjota muilla keinoin puuhaa, yhteyksiä ja ideoita yhdessä tekemiseen kotona. Lisäilemme tänne tietoa ja vinkkejä kevään aikana. Ja ideoita/ toiveita otamme myös ilolla vastaan!

Tarjolla nyt:

- linkkilistaan näille sivuille on lisätty Lastenkirkko, josta löytyy monenlaista tekemistä

- osoitteesta www.leikkipankki.fi  löytyy vinkkejä uusiin ja vanhoihin leikkeihin

- toinen puuhapaketti on noudettavissa sen varanneille 27.4. klo 11-13 ja noutopaikat srk-keskus Taavetissa sekä Jurvalassa Toukola.

- seuraa seurakunnan fb-sivuja  Luumäen seurakunta, sinne on ladattu kerhotätien askartelu- ja hartausvideoita ja Instagramtililtä @luumaenseurakunta löytyy myös sisältöjä muutaman kerran viikossa. Tervetuloa sinne mukaan!

5-vuotissynttärit on siirretty pidettäväksi syksyllä ja siitä saavat synttärisankarit uuden kutsun kesän jälkeen.

Kouluun lähtevien siunaaminen ja kummikirkko siirretään pidettäväksi 5.8.2020 klo 18.00. Kummikirkko pidetään Luumäen kirkossa ja pyrimme toimittamaan sekä kouluun lähteville että muillekin lapsille kummeineen kirjalliset kutsut. Toivottavasti voimme silloin myös nauttia kakut ja kahvit yhdessä!

Kaste-enkeleitä
vastaava lastenohjaaja
54500 Taavetti

Minun tehtävänäni seurakunnassa on suunnitella ja toteuttaa lapsityön kerhoja ja tapahtumia. Lisäksi olen mukana joissakin yhteisten juttujen järjestelyissä ja seurakunnan ympäristövastaava.

54500 Taavetti

Pidän päivä- ja perhekerhoja, joihin sisältyy pienimuotoinen hartaus, askartelua, leikkiä, laulua ja liikuntaa.
Tarjoamme myös lyhytaikaista lastenhoitoapua kerhotiloissa.
Haluan olla mukana seurakuntalaisten arjessa” vauvasta vaariin tai mummoon.”
Myös lähetyksen käsityöillat ovat lähellä sydäntäni.