Luumäen kirkko.

Seurakunnan lapsityö tarjoaa lapsille ja lapsiperheille monenlaista puuhaa ja tapahtumaa. Viikottain kokoontuvat päivä- ja perhekerhot Taavetissa ja Jurvalassa sekä avoimet ovet Taavetissa. Iltaperhekerho kokoontuu kolmen viikon välein. Lapsityön tapahtumia on tarjolla ympäri vuoden. Kerhokaudella (elokuusta-toukokuuhun) on mm. mukulamessuja, 5-vuotissynttärit, talvitapahtuma sekä aikuisten askarteluilta. Kesäaikana pidämme puuhaparkkia, kesäperhekerhoja sekä leiripäiviä ja perheiden saunailtoja Osviitassa. Tule mukaan! Lisätietoja saat lastenohjaajilta.

******

Lapsityön kevätkauden aloitus perhekerhojen ja avoimien osalta siirtyy koronatilanteen vuoksi tämän hetkisen tiedon mukaan helmikuun alkuun. Päiväkerhot saavat aloittaa viikolla 2.

Hyvää alkanutta vuotta 2021 kaikille.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne.

Tapaamisiin toivottavasti helmikuussa!

Vaikka kaadun, kompastun,

Isä ottaa vastaan.

Sylissänsä rauhoitun,

rakastaa Hän lastaan.

Taivaan Isän varassa

aina matkaa teemme.

Taivaan Isän varassa

on joka askeleemme.

Terveisin Virpi ja Annikki

Päiväkerhot jatkuvat viikolla 2, perhekerhot, avoimet ovet sekä tapahtumia tämän hetkisen tiedon mukaan helmikuun alusta alkaen. Seuraa nettisivuja, Facebookia ja kirkollisia ilmoituksia Luumäen Lehdessä.

Kaste-enkeleitä

vastaava lastenohjaaja
54500 Taavetti

Minun tehtävänäni seurakunnassa on suunnitella ja toteuttaa lapsityön kerhoja ja tapahtumia. Lisäksi olen mukana joissakin yhteisten juttujen järjestelyissä ja seurakunnan ympäristövastaava.

54500 Taavetti

Pidän päivä- ja perhekerhoja, joihin sisältyy pienimuotoinen hartaus, askartelua, leikkiä, laulua ja liikuntaa.
Tarjoamme myös lyhytaikaista lastenhoitoapua kerhotiloissa.
Haluan olla mukana seurakuntalaisten arjessa” vauvasta vaariin tai mummoon.”
Myös lähetyksen käsityöillat ovat lähellä sydäntäni.