Luumäen kirkko.

Seurakunnan varhaiskasvatus tarjoaa lapsille ja lapsiperheille monenlaista puuhaa ja tapahtumaa. Kerhokausi kestää elokuun puolesta välistä toukokuun loppupuolelle jolloin viikottain kokoontuvat päivä- ja perhekerhot Taavetissa ja Jurvalassa sekä avoimet ovet Taavetissa. Kerhokaudella on lisäksi mm. iltaperhekerhoja, lauantaiparkkeja, mukulamessuja, 5-vuotissynttärit, talvitapahtuma sekä aikuisten askarteluilta. Kesäaikana pidämme puuhaparkkia, kesäperhekerhoja sekä leiripäiviä ja perhekerhoja Osviitassa. Tule mukaan! Lisätietoja saat lastenohjaajilta.

Syyskauden toiminnot on päivitetty sivuille.

Tervetuloa mukaan!

terveisin Virpi ja Annikki

Jos haluat juttuseuraa tai kysyä jotain, ota yhteyttä! Olemme puhelinsoiton päässä (p. 044-255 2008), myös Messengerin kautta voi laittaa viestiä.

Uusi kerhokausi on alkanut. Päiväkerhot kokoontuvat tiistaisin Taavetissa ja torstaisin Jurvalassa. Perhekerhot ma Jurvala ja pe Taavetti. Lisätietoja kerhojen välilehdiltä tai voit ottaa yhteyttä p. 044-255 2008/ Virpi tai virpi.nurmilaukas(at)evl.fi . Tapahtumien osalta seuraa nettisivuja ja Facebookia. Olemme perustaneet lapsityön Whatsapp-ryhmän, jonka kautta tiedotamme myös. Jos haluat ryhmään mukaan, laita viestiä Virpille em. numeroon.

Kaste-enkeleitä

vastaava lastenohjaaja
54500 Taavetti

Minun tehtävänäni seurakunnassa on suunnitella ja toteuttaa lapsityön kerhoja ja tapahtumia. Lisäksi olen mukana joissakin yhteisten juttujen järjestelyissä ja seurakunnan ympäristövastaava.

54500 Taavetti

Pidän päivä- ja perhekerhoja, joihin sisältyy pienimuotoinen hartaus, askartelua, leikkiä, laulua ja liikuntaa.
Tarjoamme myös lyhytaikaista lastenhoitoapua kerhotiloissa.
Haluan olla mukana seurakuntalaisten arjessa” vauvasta vaariin tai mummoon.”
Myös lähetyksen käsityöillat ovat lähellä sydäntäni.