Luumäen kirkko.

Seurakunnan lapsityö tarjoaa lapsille ja lapsiperheille monenlaista puuhaa ja tapahtumaa. Viikottain kokoontuvat päivä- ja perhekerhot Taavetissa ja Jurvalassa sekä avoimet ovet Taavetissa. Iltaperhekerho kokoontuu kolmen viikon välein. Lapsityön tapahtumia on tarjolla ympäri vuoden. Kerhokaudella (elokuusta-toukokuuhun) on mm. mukulamessuja, 5-vuotissynttärit, talvitapahtuma sekä aikuisten askarteluilta. Kesäaikana pidämme puuhaparkkia, kesäperhekerhoja sekä leiripäiviä ja perheiden saunailtoja Osviitassa. Tule mukaan! Lisätietoja saat lastenohjaajilta.

******

Lapsityön syyskausi on alkanut normaalisti ja toiminta pyörii viikottain entiseen tapaan. Huolehdimme käsihygieniasta, tulemme vain terveenä kerhoon ja muihin tapahtumiin sekä koetamme mahdollisuuksien mukaan pitää turvavälejä.

Mikäli muutoksia tulee, ilmoitamme niistä heti näillä sivuilla, Facebookissa Luumäen seurakunnan sivuilla sekä Instagram-tilillä. Toivottavasti pystymme kerhoilemaan koko syksyn ja tapaamaan teitä.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!

Tapaamisiin!

Siunaa, Isä taivainen

koteja kaikkien lapsien.

Puhalla hellästi, hiljalleen

haavaamme jokaiseen.

Terveisin Virpi ja Annikki

Päivä- ja perhekerhot syyslomalla 19.-25.10.2020. Jatkamme taas 26.10. alkaen viikkotoimintaamme.

Kaste-enkeleitä

vastaava lastenohjaaja
54500 Taavetti

Minun tehtävänäni seurakunnassa on suunnitella ja toteuttaa lapsityön kerhoja ja tapahtumia. Lisäksi olen mukana joissakin yhteisten juttujen järjestelyissä ja seurakunnan ympäristövastaava.

54500 Taavetti

Pidän päivä- ja perhekerhoja, joihin sisältyy pienimuotoinen hartaus, askartelua, leikkiä, laulua ja liikuntaa.
Tarjoamme myös lyhytaikaista lastenhoitoapua kerhotiloissa.
Haluan olla mukana seurakuntalaisten arjessa” vauvasta vaariin tai mummoon.”
Myös lähetyksen käsityöillat ovat lähellä sydäntäni.