Luumäen kirkko.
Luumäen kirkko.

Seurakunnan varhaiskasvatus tarjoaa lapsille ja lapsiperheille monenlaista puuhaa ja tapahtumaa. Kerhokausi kestää elokuun puolesta välistä toukokuun loppupuolelle jolloin viikottain kokoontuvat päivä- ja perhekerhot Taavetissa ja Jurvalassa sekä avoimet ovet Taavetissa. Kerhokaudella on lisäksi mm. iltaperhekerhoja, lauantaiparkkeja, mukulamessuja, 5-vuotissynttärit, talvitapahtuma sekä aikuisten askarteluilta. Kesäaikana pidämme puuhaparkkia, kesäperhekerhoja sekä leiripäiviä ja perhekerhoja Osviitassa. Tule mukaan! Lisätietoja saat lastenohjaajilta.

 

******

Kevätkausi alkaa olla lopuillaan. Vielä tapahtumia kuitenkin toukokuussa riittää. Katso tarkemmin alasivuilta. 

Kesän tapahtumat päivitetään sivuille toukokuun puolen välin jälkeen.

 

 

terveisin Virpi ja Annikki

 

Jos haluat juttuseuraa tai kysyä jotain, ota yhteyttä! Olemme puhelinsoiton päässä (p. 044-255 2008), myös Messengerin kautta voi laittaa viestiä.

 

 

 

Kerhokausi alkaa olla päätöksessään. Päiväkerhot jatkuvat viikolle 21 saakka tiistaisin Taavetissa ja torstaisin Jurvalassa, yhteinen retkipäivä viikolla 22, josta tietoa kerhojen kautta. Perhekerhot jatkuvat myös viikolle 21 saakka ma Jurvala ja pe Taavetti. Avoimet ovet toukokuussa vielä 3.5. ja 10.5.

Tapahtumien osalta seuraa nettisivuja ja Facebookia. Kesän tapahtumat päivitetään sivuille toukokuun puolen välin jälkeen.

Olemme perustaneet lapsityön Whatsapp-ryhmän, jonka kautta tiedotamme myös. Jos haluat ryhmään mukaan, laita viestiä Virpille p. 044-255 2008.

Kaste-enkeleitä
Kaste-enkeleitä

Ota yhteyttä

vastaava lastenohjaaja
Vallaherrankuja 4
54500 Taavetti

Minun tehtävänäni seurakunnassa on suunnitella ja toteuttaa lapsityön kerhoja ja tapahtumia. Lisäksi olen mukana joissakin yhteisten juttujen järjestelyissä ja seurakunnan ympäristövastaava.

lastenohjaaja
Vallaherrankuja 4
54500 Taavetti

Pidän päivä- ja perhekerhoja, joihin sisältyy pienimuotoinen hartaus, askartelua, leikkiä, laulua ja liikuntaa.
Tarjoamme myös lyhytaikaista lastenhoitoapua kerhotiloissa.
Haluan olla mukana seurakuntalaisten arjessa” vauvasta vaariin tai mummoon.”
Myös lähetyksen käsityöillat ovat lähellä sydäntäni.