Luumäen kirkko.

Seurakunnan lapsityö tarjoaa lapsille ja lapsiperheille monenlaista puuhaa ja tapahtumaa. Kerhokausi kestää elokuun puolesta välistä toukokuun loppupuolelle jolloin viikottain kokoontuvat päivä- ja perhekerhot Taavetissa ja Jurvalassa sekä avoimet ovet Taavetissa. Kerhokaudella on lisäksi mm. iltaperhekerhoja, lauantaiparkkeja, mukulamessuja, 5-vuotissynttärit, talvitapahtuma sekä aikuisten askarteluilta. Kesäaikana pidämme puuhaparkkia, kesäperhekerhoja sekä leiripäiviä ja perhekerhoja Osviitassa. Tule mukaan! Lisätietoja saat lastenohjaajilta.

******

Lapsityön syyskausi on käynnistynyt. Etenemme viikko kerrallaan tilanteen ja rajoitusten mukaan. Päivitämme tänne muutoksista, myös seurakunnan Facebook-sivuille tulee ajankohtaista tietoa.

***********

Päiväkerho-, perhekerho- ja tapahtumat- välilehdille on kirjattu syksyn suunnitelmat, käy kurkkaamassa ja merkkaa kalenteriisi.

Mukavaa alkavaa syksyä kaikille ja tervetuloa toimintaan!

Jos haluat juttuseuraa tai kysyä jotain, ota yhteyttä! Olemme puhelinsoiton päässä (p. 044-255 2008), myös Messengerin kautta voi laittaa viestiä.

Terveisin Virpi ja Annikki

Kerhokauden 2021-22 päiväkerhoihin voi vielä ilmoittautua. Ota yhteyttä p. 044-255 2008/ Virpi tai virpi.nurmilaukas(at)evl.fi . Tapahtumien osalta seuraa nettisivuja, Facebookia ja kirkollisia ilmoituksia Luumäen Lehdessä.

Kaste-enkeleitä

vastaava lastenohjaaja
54500 Taavetti

Minun tehtävänäni seurakunnassa on suunnitella ja toteuttaa lapsityön kerhoja ja tapahtumia. Lisäksi olen mukana joissakin yhteisten juttujen järjestelyissä ja seurakunnan ympäristövastaava.

54500 Taavetti

Pidän päivä- ja perhekerhoja, joihin sisältyy pienimuotoinen hartaus, askartelua, leikkiä, laulua ja liikuntaa.
Tarjoamme myös lyhytaikaista lastenhoitoapua kerhotiloissa.
Haluan olla mukana seurakuntalaisten arjessa” vauvasta vaariin tai mummoon.”
Myös lähetyksen käsityöillat ovat lähellä sydäntäni.