Avoimet ovet on vapaamuotoinen perheille tarkoitettu kokoontuminen kerhokaudella elo-toukokuussa kerran viikossa. Avoimissa ovissa on lapsille leikkiaikaa, kahvia ja pientä syötävää on tarjolla, lehtiä luettavaksi, tavaratori (johon voi sekä tuoda itselle tarpeetonta lastenvaatetta, leluja yms. sekä ottaa tarvitsemaansa maksutta) sekä tilapäistä lastenhoitoapua tarjolla. Avoimissa ovissa voi olla koko kaksituntisen tai vaikka vain piipahtaa kahvikupposella.

Avoimet ovet viikolla Taavetissa srk-keskuksen alakerran kerhotiloissa keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 (os. Vallaherrankuja 4)

AVOIMET OVET ovat edelleen tauolla. Mutta lastenhoitoapua tarjolla, katso etusivulta!

Keskiviikkoisin lastenohjaajat päivystävät seukkarin kupeessa olevalla luontopolulla klo 10.00-11.30. Katso tarkemmat päivät etusivulta.

Seuraa nettisivujen päivityksiä, kirkollisia ilmoituksia sekä seurakunnan Facebook-sivuja, niistä löydät ajantasaisen tiedon.

Suunnittelemme leikkiaikojen varausmahdollisuutta perheittäin perhekerhoaikojen tilalle mahdollisesti huhtikuussa. Päivitämme tästä tietoa mahdollisimman pian, seuraa myös FB-sivujamme.

Jos kaipaat juttuseuraa tai haluat kysyä jotain, olemme puhelinsoiton päässä (p. 044-255 2008)! Voit ottaa yhteyttä myös Messengerin kautta.

Jaksamista kaikille!