Avoimet ovet on vapaamuotoinen perheille tarkoitettu kokoontuminen kerhokaudella elo-toukokuussa kerran viikossa. Avoimissa ovissa on lapsille leikkiaikaa, kahvia ja pientä syötävää on tarjolla, lehtiä luettavaksi, tavaratori (johon voi sekä tuoda itselle tarpeetonta lastenvaatetta, leluja yms. sekä ottaa tarvitsemaansa maksutta) sekä tilapäistä lastenhoitoapua tarjolla. Avoimissa ovissa voi olla koko kaksituntisen tai vaikka vain piipahtaa kahvikupposella.

Avoimet ovet viikolla Taavetissa srk-keskuksen alakerran kerhotiloissa keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 (os. Vallaherrankuja 4)

AVOIMET OVET saavat aloittaa tämän hetkisen tiedon mukaan helmikuun alussa eli 3.2. alkaen.

Seuraa nettisivujen päivityksiä, kirkollisia ilmoituksia sekä seurakunnan Facebook-sivuja, niistä löydät ajantasaisen tiedon.

Hyvää alkanutta vuotta 2021 kaikille!

Lisätietoja Virpiltä p. 044-255 2008