Kevään 2021 kerhokausi näyttää jäävän tyngäksi. Kun lumet sulavat ja vähän lämpenee, pidämme avoimia ovia/perhekerhoja ulkosalla muutaman kerran. Päivitämme tänne päivämäärät, kun tilanne selviää.

Mutta: tilapäistä lastenhoitoapua tarjolla tiistaisin Taavetissa ja torstaisin Jurvalassa 2.2. alkaen, katso tarkemmin etusivulta.

Pieni luontopolku seukkarin (Vallaherrankuja 4) päädyssä olevassa metsikössä viikottain vaihtuvine rasteineen. Kerhotädit päivystävät n. kerran viikossa polun päässä leikkimökin kupeessa. Katso päivät lapsityön etusivulta ja Facebookista. Mutta polkua voit käydä kiertämässä milloin vain omaan tahtiin!

****

Vapu/äitienpäivän puuhakasseja jaetaan taas varausten mukaan. Voit varata lapsellesi oman kassin Facebookissa seurakunnan sivuilla olevaan päivitykseen kommentoimalla tai laittamalla viestiä p. 044-255 2008/ Virpi. Päivitys laitetaan fb-sivulle viikolla 15.

Voit ottaa yhteyttä muutenkin, jos kaipaat juttuseuraa tai haluat kysyä jotakin. Olemme puhelinsoiton päässä (p. 044-255 2008)! Myös Messengerin kautta voit laittaa viestiä.

Jaksamista kaikille!

**********

Lastenhoitoapua tarjolla.

Mikäli tarvitset tilapäistä lastenhoitoapua, ota yhteyttä p. 044-255 2008/ Virpi.

Mahdollisuus lastenhoitoon tiistai-iltapäivisin klo 12.30-15.00 Taavetissa seukkarin kerhotiloissa tai torstaisin Jurvalassa Toukolassa klo 12.30-15.00. Ilmoita tarpeestasi viimeistään ko. päivän aamuna p. 044-255 2008/ Virpi.