Seurakunnan musiikkityöstä vastaa kanttori Eero Hoikkala.

Seurakunnassa toimii aikuisille Laulumaa-kuoro, joka harjoittelee syys- ja kevätkausilla torstaisin seurakuntakeskuksessa torstaisin. Lisätietoja kanttorilta.

Ota yhteyttä

Kanttori, lähetyssihteeri
Vallaherrankuja 4
54500 Taavetti

Mitä saisi olla messun loppusoittona? Onko virsitoiveita? Seurakunnan tilaisuuksien musiikkiin liittyviä ideoita ja palautetta otan ilomielin vastaan.

Olet tervetullut kuorolaulajaksi! Haluaisitko soittaa tai laulaa solistina ilahduttaen seurakuntaa? Sekin järjestyy.

Seurakunnan musiikkia ei ole tarkoitettu vain seurakunnan tiloihin. Se soi keskellä elämää. Seurakunnan musiikki tulee viedä sinne, missä ihmiset ovat - kylille, kujille, terasseille, toreille, baariin, kahvilaan, tanssilavalle, markkinoille ja talkoojuhliin.

Kristillinen seurakunta on ollut koko historiansa puhutun ja lauletun Sanan kirkko. Seurakunnan musiikki on laulettua Raamatun sanomaa. Raamatun mukaan tanssi on kauan kuulunut olennaisena osana seurakunnan musiikkiin ja kokoontumisiin. Kiinnostaisiko ylistystanssin ja muun seurakuntaa palvelevan tanssin kurssi? Sellainen mahdollisuuksien mukaan järjestynee.

Raamatussa erityisesti psalmien kirjan loppuhuipennus, psalmit 149-150, kutsuvat meitä ylistämään Jumalaa laulaen, kaikenlaisin soittimin ja tanssien.