Iltaperhekerhot Taavetissa kevään osalta peruttu.

Toivottavasti syksyllä pääsemme taas jatkamaan.

- 5-vuotissynttärit SIIRRETTY PIDETTÄVÄKSI SYKSYLLÄ. SYNTTÄRISANKARIT SAAVAT UUDEN KUTSUN KESÄN JÄLKEEN.

- kummikirkko ja kouluun lähtevien siunaaminen on siirretty pidettäväksi ke 5.8. klo 18.00 kirkossa ja srk-talolla. Toivottavasti voimme silloin kahvitella ja kakutella yhdessä!

Kesäkirppis seukkarilla torstaina 6.8. klo 17-19. Kirppispaikat maksuttomia entiseen tapaan, pidetään seukkarin pihalla/ parkkipaikalla, omat pöydät tms. mukaan, myös auton takakonttia voit käyttää. Lapsityöllä kahvio. Paikkojen varaukset tekstiviestillä p. 044-255 2008/ Virpi tiistaihin 4.8. mennessä.

Kesällä pidämme Osviitassa pari leiripäivää:

- ke 5.8. klo 10-13 lasten kesäkerhopäivä (maksuton)

- pe 7.8. klo 10-13 perheiden Osviittapäivä (maksuton)

Lasten kesäkerhopäivään on ilmoittautuminen 26.6. mennessä. Sen voi tehdä tekstiviestillä numeroon  044-255 2008 tai sähköpostilla virpi.nurmilaukas@evl.fi , tarvitsemme tulijoiden nimet sekä mahdolliset ruoka-allergiat.

Ilmoittelemme leiripäivistä vielä Luumäen lehden kirkollisissa, nettisivuilla sekä Facebookissa.