Iltaperhekerhot Taavetissa jatkuvat syyskuusta alkaen. Päivämäärät lisäillään tänne nettisivuille elokuun aikana.

Kummikirkko ja kouluun lähtevien siunaaminen ke 5.8. klo 18.00 kirkossa ja srk-talolla. Kahvit ja mehut tarjolla kirkossa tilaisuuden jälkeen.

Kesäkirppis seukkarilla torstaina 6.8. klo 17-19. Kirppispaikat maksuttomia entiseen tapaan, pidetään seukkarin pihalla/ parkkipaikalla, omat pöydät tms. mukaan, myös auton takakonttia voit käyttää. Lapsityöllä kahvio. Paikkojen varaukset tekstiviestillä p. 044-255 2008/ Virpi tiistaihin 4.8. mennessä. Mukaan mahtuu vielä reilusti, laita viestiä!

Lasten kesäkerhopäivä ke 5.8. klo 10-13 Osviitassa (maksuton), vielä ehtii mukaan, laita pikaisesti viestiä!

Perheiden Osviittapäivä pe 7.8. klo 10-13 Osviitassa (maksuton), ei ilmoittautumisia etukäteen.

Lasten kesäkerhopäivään ehtii vielä ilmoittautua tiistaihin 4.8. mennessä tekstiviestillä numeroon  044-255 2008 tai sähköpostilla virpi.nurmilaukas@evl.fi , tarvitsemme tulijoiden nimet sekä mahdolliset ruoka-allergiat.

Olemme mukana Yhes enemmä-messuilla 5.9. seurakunnan osastolla.

5-vuotissynttärit 16.9. klo 18.00 seukkarilla, synttärisankarit saavat uudet kutsut postitse.

Mukulamessu 4.10. klo 10.00 kirkossa. Messussa luetaan kaikkien viime Mikkelinpäivän jälkeen kastettujen nimet ja sytytetään heille kynttilät, kaste-enkelit jaetaan perheille mukaan. Jonkinlaista tarjoilua myös luvassa.