KEVÄTKAUDEN TAPAHTUMIA

Näillä mennään ainakin maaliskuun loppuun saakka..

Luontopolku on avoinna toistaiseksi viikottain vaihtuvine rasteineen, ohjaajat päivystävät keskiviikkoisin 10.00-11.30 polulla mehua tarjoten, mahdollisuus myös paistaa makkaraa (tarjottavat talon puolesta). Seuraavat päivystyspäivät 14.4. ja 21.4. Käynti seukkarin edestä lipputangon luota.

Askartelu- ja hartausvideoita tulossa taas Facebookiin ja Instagramiin.

Puuhakasseja tehdään vielä vapun/äitienpäivän yhteydessä. Kassien varaaminen tapahtuu seurakunnan Facebook-sivujen kautta ilmoitukseen kommentoimalla, kun se sinne ilmestyy tai laittamalla viestiä p. 044-255 2008/ Virpi.

Kevätkauden tapahtumia päivitetään nettisivuille heti, kun saamme tietoa mitä ja milloin voimme järjestää.

Suunnitteilla on ainakin PariAsiaa parisuhteesta- jatko-osa (johon voi osallistua, vaikka ei ensimmäisellä kerralla mukana ollutkaan), iltaperhekerhoja, päivä- ja perhekerhojen kevätretket sekä kummikirkko. 5-vuotissynttärit siirrämme pidettäväksi syksyllä. Synttärisankarit saavat kutsun postitse n. kuukautta ennen tapahtumaa.

Seuraa sivuja, laitamme tietoja heti kun se on mahdollista. Tietoa löytyy myös seurakunnan Facebook-sivuilta.