Nuoret ovat polvistuneet siunattavaksi.

Nuorille

Mahtavaa, että luet sivujamme.

Seurakunta on tarkoitettu myös nuorille eli juuri sinulle.

Nuorille seurakunnalla on tarjolla ripareita, tapahtumia, leirejä ja yhteistä hengailua Taavetin koulun välituntikahvilassa torstaisin pitkällä välitunnilla. Vuoden kohokohta on retki Maata Näkyvissä -festareille Turkuun marraskuussa tuhansien muiden nuorten kanssa.

Nuorisotyönohjaaja Marko ja Raija-pappi ovat porukan aikuiset. Tule mukaan kehittämään seurakunnan nuorten juttuja.

Jo ennen kuin sinut äidinkohdussa muovasin, minä valitsin sinut. Jo ennen kuin sinä synnyit maailmaan, minä pyhitin sinut omakseni ja määräsin sinut kansojen profeetaksi. Mutta minä vastasin: "Voi, Herra, Jumalani, en minä osaa puhua, minä olen niin nuori! Silloin Herra sanoi: Älä sano, että olet nuori, vaan mene, minne minä ikinä sinut lähetän, ja puhu, mitä minä käsken sinun puhua. Älä pelkää ketään, sillä minä, Herra, olen sinun kanssasi ja suojelen sinua." (Jer. 1:5-8)

Hengaillaan yhdessä välituntikahvilassa!

Marko ja Raija pitävät välituntikahvilaa Taavetin koulukeskuksessa, entisessä kuvaamataidon luokassa yläkoulun alakerrassa. Kahvila on auki kouluaikana torstaisin pitkällä välitunnilla eli klo 10.35-11.00 ja sinne ovat tervetulleita kaikki yläkoululaiset ja lukiolaiset. Tarjolla kahvia, mehua ja keksejä, löhösohva ja perinteisiä seurapelejä. Valkotaululle voit kirjoittaa magneettikirjaimin tai tusseilla omat terveisesi muille kävijoille.

Raija-pappi jätti terveisiä välituntikahvilan valkotaululle.

Muurikkaletut paistumassa avotulella.
Muurikkaletut maistuvat riparilla.
54500 Taavetti
vs. kappalainen
54500 Taavetti

Hei!

Minä olen seurakunnan kappalainen eli pappi. Minun kanssani voit viettää jumalanpalveluksia, perhejuhlia, hautajaisia ja erilaisia tilaisuuksia.

Lasten, nuorten, aikuisten ja vapaaehtoisten pappina sydäntäni lähellä ovat kaikenikäiset ihmiset. Käyn torstaisin Taavetin koulukeskuksessa tapaamassa lapsia ja nuoria. Olen mukana erilaisissa lasten ja nuorten tilaisuuksissa ja leireillä. Järjestän myös yhdessä seurakuntalaisten kanssa erilaisia aikuisten tapahtumia, kuten Venetsialaisia, majataloiltoja, kinkereitä ja saunailtoja.

Seurakunta on elävä kristittyjen yhteisö. Jotta seurakunta olisi elävä ja vireä, me tarvitsemme ihmisiä erilaisiin tehtäviin. Tapahtumien ideointi ja toteutus, kahvitarjoilut ja yhteisölliset ruokailut, kätten työt, talkoot, valokuvaus, sosiaalisen median sisällön luominen, ihmisten kohtaaminen, jumalanpalveluksen monet tehtävät, erilaisten ryhmien, piirien ja pyhäkoulujen ohjaaminen... Ja paljon muuta. Tässä vain esimerkkejä. Jos haluat mukaan rakentamaan kristittyjen yhteisöä, ota minuun yhteyttä.