Uutislistaukseen

Postilla-kirpputori

2.2.2021 17.01

Postilla avuksi!

 

Muutama nainen innostui - ja Postilla syntyi!

Postilla tuottaa hyvää monella tasolla. Lahjoitusten kautta Postilla saa myytävää. Tosin on siellä myös aivan uusia neulomuksia luumäkeläisten puikoilta. Voit tuoda hyväkuntoisia ja puhtaita vaatteita ja liinavaatteita sekä astioita ja muuta kodin tavaraa Postillaan sen aukioloaikoina. Älä tuo koneita tai muita sähkövempeleitä, älä tuo huonekaluja. Siis omat nurkkasi puhdistuvat.

Seuraava taso on, että voit löytää Postillasta edullista käyttötavaraa itsellesi tai läheisillesi. Maailma kiittää, kun uuden kuluttaminen vähenee.

Hienoa on, että Postillan tuotto menee kahteen hyvään suuntaan. Tuemme lähetystyöntekijöidemme työtä maailmalla sekä diakoniatyön asiakkaita Luumäellä. Diakoniatyön asiakkaat saavat myös lipukkeita, joilla voivat ostaa Postillasta rahatta. Ylijäämätuotteita menee kansainvälisen diakonian kautta mm. Itä-Eurooppaan.

Hienointa on, että Postillassa on juttukavereita. Postillan henkilökunta on aivan sinua varten. Tule juttelemaan rohkeasti. Pidämme maskit päällä ja turvavälit kunnossa.

Postilla on auki maanantaisin ja torstaisin klo 10-14. Helmikuun ajan kaikki tuotteet ovat 50% alennusmyynnissä.

Osoite Vallaherrankuja 1, entinen kirkkoherranvirasto.

Tervetuloa!