Toimistosihteerin toimi auki

7.1.2021 15.16

Luumäen seurakunnassa avautuu haettavaksi toimistosihteerin tehtävä 1.3.2021 alkaen.

Tehtävään kuuluu pääasiallisesti vastata seurakuntatoimiston päivittäisistä rutiineista kirkollisiin toimituksiin ja muuhun seurakuntaelämään liittyen sekä taloushallinnon tehtävät. Lisäksi toimistosihteeri toimii seurakuntamestarin vapaaviikonloppuina hänen sijaisenaan kirkollisissa toimituksissa ja jumalanpalveluksissa. Perinteiset kirkkoherranviraston tehtävät ovat siirtyneet aluekeskusrekisteriin.

Toimistosihteerin tehtävän monipuolisuus edellyttää toimistoalalle soveltuvaa koulutusta ja kokemusta. Järjestelmien hallinta on eduksi: Kipa/SAP, Status, Katrina, Teams ja Kirjuri. Erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on välttämätöntä. Lisäksi kokemus suntion tehtävistä on eduksi.

Pienessä seurakunnassa eteen tulee nopeita ja vaihtelevia tilanteita. Toimeen tarttuminen ja asioiden joustava eteenpäin vieminen ovat tarpeen.

Palkkaus määräytyy vaatimusryhmä 402 perusteella. Toimessa on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätiedot kirkkoherra Tuija Nuutinen p. 0500 769372 tai talouspäällikkö Terttu Takoja p. 044 7290211.

Hakemukset su 24.1.2021 klo 17 mennessä sähköpostiosoitteeseen tuija.nuutinen@evl.fi. Pyydämme hakijoita varautumaan haastatteluun ke 27.1.2001 klo 15 alkaen.

Liitäthän vapaamuotoiseen hakemukseesi ansioluettelon sekä kahden suosittelijan yhteystiedot.