Kirkkoherranvirasto on seurakunnan toimisto ja info.

Virastossa voit mm.

• sopia perhejuhlista ja hautajaisista
  • varata hautapaikan
  • tehdä sopimuksen haudanhoidosta
  • vuokrata seurakunnan tiloja

Löydät kirkkoherranviraston seurakuntakeskuksesta. Mene pääovesta sisään. Jatka eteisen läpi suoraan eteenpäin ja lasiovesta sisään käytävälle. Kirkkoherranvirasto on käytävässä toinen ovi oikealla.

Sähköposti: luumaki.srk@evl.fi

Käyntiosoite: Vallaherrankuja 4, 54500 Taavetti

Postiosoite: Vallaherrankuja 4, 54500 Taavetti

Puh: 044 504 5875

Virasto on avoinna

ma, ti, klo 9-13,
ke klo 9-12,
to klo 9-13 ja klo 15-17

Eija Mättö

toimistosihteeri
54500 Taavetti

Hei! Minä palvelen sinua kirkkoherranvirastossa. Voit sopia perhejuhlista ja hautajaisista minun kanssani. Hautapaikkoihin ja hautojen hoitoon liittyvät sopimukset kuuluvat myös tehtäviini. Minulta saat virkatodistukset ja sukuselvitykset. Voit tilata virkatodistuksen myös sähköisesti täältä (Lisätään linkki myöhemmin). Nähdään virastolla!

Tuija Nuutinen

54500 Taavetti

Kirkkoherrana saan olla paimen seurakunnalle ja esimies työyhteisölle. Molemmat ovat hienoja tehtäviä! Ylimpänä neuvonantajanani on itse Taivaan Isä - ja kirkkoneuvosto.