Uutislistaukseen

Luumäen seurakunnan kanttorin virka uudelleen hakuun

25.10.2020 08.34

Luumäellä seurakunnan musiikkityötä arvostetaan. Koko pitäjä odottaa, että kanttori yhdessä työntekijöiden ja seurakuntalaisten kanssa kehittää ja toteuttaa seurakunnan musiikkityötä. Kanttori tulee osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä ja seurakuntaa.

Viran tehtäviin kuuluvat jumalanpalvelukset, toimitukset, erilaiset hartaudet ja muut seurakuntatilaisuudet, rippikoulu sekä kuoro- ja musiikkiryhmätoiminta eri-ikäisten kanssa. Hakijalta toivomme peruskanttorintyön lisäksi bändisoiton periaatteiden ja äänitekniikan hallitsemista sekä avointa otetta erilaisten musiikkityylien käyttämisessä seurakunnan hengellisen elämän rakentamisessa.

Viranhaltijalta edellytämme hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, innostusta ja organisointikykyä sekä laaja-alaista sitoutumista seurakuntatyöhön. Arvostamme oma-aloitteisuutta, luovuutta ja kristillistä elämänkatsomusta. Viran hoito edellyttää oman auton käyttöä, suomen kielen hyvää osaamista ja perustaitoja tietokoneiden käytössä.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (123 § 4 mom) ’Muu kirkkohallituksen hyväksymä tutkinto’. Viran peruspalkka on 502 vaativuusryhmän mukainen. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Virkaan valitun tulee esittää hyväksytty lääkärintodistus ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseen tarkoitettu rikosrekisteriote ennen viran vastaanottoa. Virkaan valitun tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Viran hakuaika on 19.10.-1.11.2020. Virkaa aiemmin hakeneet ovat mukana tällä uudella hakukierroksella. Virka täytetään 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Tuija Nuutinen p. 0500 769372.

Pyydämme hakijoita varautumaan haastatteluun ja musiikkinäytteen antamiseen kirkkovaltuustolle ke 24.11.2020 klo 16 alkaen Luumäen kirkossa Kirkkotie 2 54510 Uro. Tähän tilaisuuteen valmistautumisesta annamme tiedon haastatteluun valituille ke 18.11.2020.

Luumäen seurakunnan kirkkovaltuustolle osoitettu hakemus tulee tehdä KirkkoHR-palvelimen kautta seuraamalla ilmoituksen yhteydessä olevaa linkkiä tai lähettämällä hakemus osoitteeseen tuija.nuutinen@evl.fi su 1.11.2020 klo 24 mennessä.

Hakemuksessa odotamme sinulta:

1. Vapaamuotoinen hakemus ja CV

2. Kerro myös:

a. Miten haluat tehdä tai olet tehnyt työtä eri ikäisten seurakuntalaisten kanssa?

b. Miten eri hengellisen musiikin genrejen käyttö näkyy osaamisessasi ja työssäsi?

Rukoilemme puolestasi jo nyt! Yhteisömme odottaa sinua!