KORONA-OHJEISTUS 11.10.2022

Korona-ajan keskellä Luumäen seurakunnassa seurataan ja noudatetaan valtakunnallisia ja alueellisia suosituksia ja ohjeita.

Toimintamme on käynnissä ohjeistukset huomioiden (käsidesit käytössä toimipaikoissa).

Jumalanpalvelukset striimataan nähtäväksi somen kautta, mutta pidetään kirkossa ihan normaalisti.

Kirkolliset toimitukset varataan seurakuntatoimistosta. Toimituskeskustelut sovitaan pappien kanssa, myös etäyhteysmahdollisuus.

Olemme tavoitettavissa! Työntekijämme ovat tavoitettavissa myös puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta. Ota rohkeasti yhteyttä, seurakunta toimii tehtävänsä mukaisesti. Tilanteet saattavat vaihtua edelleen nopeastikin. Seuraa siksi ilmoittelua.

Raamatun sanoin "Meidän turvamme on ikiaikojen Jumala".

Kirkon ulkomaalaus on valmistunut

Luumäen kirkon ulkomaalaus on valmistunut. Piha siistitään seurakunnan toimesta myöhemmin.

17.10.2022 07.43