KORONA-OHJEISTUS 20.1.2022

Korona-ajan keskellä Luumäen seurakunnassa seurataan ja noudatetaan valtakunnallisia ja alueellisia suosituksia ja ohjeita.

Toimintamme on edelleen käynnissä kokoontumisrajoitukset ja hygieniaohjeistukset huomioiden (maskit, turvavälit, käsidesi).

Jumalanpalvelukset seurakuntakeskuksessa (käytössä 1/3 tilaan hyväksyttävästä enimmäisosallistujamäärästä). Palvelukset myös striimataan nähtäväksi somen kautta.

Kirkolliset toimitukset varataan seurakuntatoimistosta. Toimituskeskustelut sovitaan pappien kanssa, myös etäyhteysmahdollisuus. (Kastekahvi- ja muistotilaisuusrajoitukset työntekijöiden osallistumisessa). Kastetilaisuuksiin suositellaan seurakunnan tiloja. Kappeleihin tilamääräysten mukaisesti 1/3 osa kapasiteetista eli noin 30 - 40 henkeä.

Kinkerit ovat peruutetut ainakin tammi-helmikuun osalta.

Aikuistoiminnot (piirit tms.) toimivat rajoitetusti (enintään 10 henkeä). Laitoshartauksia ei voida järjestää.

Lapsi- ja nuorisotyön toiminnat pyritään pitämään käynnissä ryhmille ilmoitetuin, osin vaihtoehtoisin ja luovin tavoin (esim. rippikoulut).

Keskustelutilanteet- ja kotikäynnit ovat mahdollisia työntekijän kanssa sovituin tavoin. Mikäli lähitapaamiset ovat välttämättömiä tai tarpeen, niissä noudatetaan yleisiä turvallisuusohjeita.

Olemme tavoitettavissa! Työntekijämme ovat tavoitettavissa myös puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta. Ota rohkeasti yhteyttä, seurakunta toimii tehtävänsä mukaisesti näissäkin poikkeustilanteissa. Tilanteet saattavat vaihtua nopeastikin. Seuraa siksi ilmoittelua. Tilanteiden avautuessa pyrimme niistä nopeasti tiedottamaan.

Raamatun sanoin "Meidän turvamme on ikiaikojen Jumala".

Diakoniatyöntekijän määräaikainen tehtävä haettavana

7.7.2022 09.34