KORONA-OHJEISTUS 20.1.2022

Korona-ajan keskellä Luumäen seurakunnassa seurataan ja noudatetaan valtakunnallisia ja alueellisia suosituksia ja ohjeita.

Toimintamme on edelleen käynnissä kokoontumisrajoitukset ja hygieniaohjeistukset huomioiden (maskit, turvavälit, käsidesi).

Jumalanpalvelukset seurakuntakeskuksessa (käytössä 1/3 tilaan hyväksyttävästä enimmäisosallistujamäärästä). Palvelukset myös striimataan nähtäväksi somen kautta.

Kirkolliset toimitukset varataan seurakuntatoimistosta. Toimituskeskustelut sovitaan pappien kanssa, myös etäyhteysmahdollisuus. (Kastekahvi- ja muistotilaisuusrajoitukset työntekijöiden osallistumisessa). Kastetilaisuuksiin suositellaan seurakunnan tiloja. Kappeleihin tilamääräysten mukaisesti 1/3 osa kapasiteetista eli noin 30 - 40 henkeä.

Kinkerit ovat peruutetut ainakin tammi-helmikuun osalta.

Aikuistoiminnot (piirit tms.) toimivat rajoitetusti (enintään 10 henkeä). Laitoshartauksia ei voida järjestää.

Lapsi- ja nuorisotyön toiminnat pyritään pitämään käynnissä ryhmille ilmoitetuin, osin vaihtoehtoisin ja luovin tavoin (esim. rippikoulut).

Keskustelutilanteet- ja kotikäynnit ovat mahdollisia työntekijän kanssa sovituin tavoin. Mikäli lähitapaamiset ovat välttämättömiä tai tarpeen, niissä noudatetaan yleisiä turvallisuusohjeita.

Olemme tavoitettavissa! Työntekijämme ovat tavoitettavissa myös puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta. Ota rohkeasti yhteyttä, seurakunta toimii tehtävänsä mukaisesti näissäkin poikkeustilanteissa. Tilanteet saattavat vaihtua nopeastikin. Seuraa siksi ilmoittelua. Tilanteiden avautuessa pyrimme niistä nopeasti tiedottamaan.

Raamatun sanoin "Meidän turvamme on ikiaikojen Jumala".

Luumäen kirkon ulkomaalaus alkamassa

3.5.2022 10.22

Luumäen kirkossa tehdään kesän aikana julkisivujen ja vesikaton korjaus- ja huoltomaalaus.

Työ alkaa ma 9.5. ja kestää ainakin 9.9. saakka. Urakan ajan kirkko on huputettuna mutta iltaisin ja viikonloppuisin käytössä kulkuväylien kautta.

Pääurakoitsijana toimii Raspal Oy ja rakennustyön valvojana toimii Seppo Suhonen Granlund Saimaa Oy:stä.

Pahoittelemme korjaustyöstä aiheutuvaa haittaa!

Lisätietoja talouspäällikkö Terttu Takoja 044 7290 211 ja seurakuntamestari Arto Puonti 050 5529 197.