Jouluavustushakemus 2020

to 5.11. kello 09.00 - su 6.12.

Luumäkeläisten on mahdollista hakea jouluavustusta diakoniatyöltä.

Avustus on tarkoitettu luumäkeläisille pienituloisille ja vähävaraisille perheille ja yksin asuville. Myös muut syyt vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen otetaan huomioon. Tällaisia ovat erityisesti koronasta johtuvat talousvaikeudet. Olet voinut joutua työttömäksi, lomautetuksi tai tulosi ovat muuten pienentyneet merkittävästi koronan takia.
Avustukset ovat pääasiassa ruoka-apua ja ne annetaan lahjakortteina. Myös avustukset muihin tarkoituksiin ovat mahdollisia.

Hakemuksen voit täyttää sähköisesti tämän linkin kautta.
Hakemuslomakkeita on saatavana myös kirkkoherranvirastosta.

diakoni ja lähetyssihteeri
54500 Taavetti

Tavoitettavissa ilman ajanvarausta tiistaisin klo 10-12 seurakuntakeskuksen pienryhmätilasta. Voimme sopia myös muusta tapaamisajasta puhelimessa tai sähköpostilla.

diakonissa
54500 Taavetti