Liity kirkkoonYhteystiedot

KIRKKOHERRANVIRASTO

Kirkkoherranvirastossa Taavetissa sijaitsee nimensä mukaan kirkkoherran työhuone. Lisäksi virastosta löytyy toimistosihteeri, joka hoitaa seurakunnan yleisiä toimistotehtäviä ja asiakaspalvelua.

Kirkkoherranvirastossa sovitaan myös erilaisista toimituksista (mm. kaste, vihkiminen ja hautaansiunaus). Kirkkoherranviraston kautta voi myös tehdä tilavarauksia seurakunnan tiloista esimerkiksi muistotilaisuutta varten.

Kirkkoherranvirasto löytyy osoitteesta Vallaherrankuja 1, Taavetti.

Postiosoite:  Vallaherrankuja 4, 54500 Taavetti

Virasto on avoinna:
ma, ti, klo 9-13,
ke klo 9-12,
to klo 9-13 ja klo 15-17

Puh: 044 5045875
e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
toimistosihteeri: Eija Mättö

TALOUSTOIMISTO

Taloustoimisto on avoinna 9-12.
Talouspäällikkö: Terttu Takoja
Puh: 044 7290211

Uusi laskutusosoite

Kirkon Palvelukeskus/
Luumäen seurakunta

++3162++
PL 378
00026 Basware
 
TYÖNTEKIJÄT

Luumäen seurakunnan työtekijäjoukko koostuu seuraavista työtekijöista: kirkkoherra, kappalainen, kanttori, kaksi diakoniatyöntekijää, kaksi nuorisotyönohjaajaa, vastaava lastenohjaaja, yksi kokonainen ja muutama osa-aikainen lastenohjaaja, seurakuntamestari, toimistosihteeri ja talouspäällikkö.

Lisäksi seurakunnan työn toteuttamiseen tarvitaan tuntipalkkaisia emäntiä ja hautausmaantyöntekijöitä, sekä paikallisia sopimusyrittäjiä erilaisiin tehtäviin. Myös seurakuntalaisten antama panos työn toteuttamiseen on ensiarvoisen tärkeä. Vain yhdessä tehty työ kantaa hedelmää.

”Seurakunta kuunteli ja noudatti uskollisesti apostolien opetusta. Uskovat elivät keskinäisessä yhteydessä, mursivat yhdessä leipää ja rukoilivat.” Apt. 2: 42

Päivän Sana

Luumäen seurakunta
Vallaherrankuja 4
54500 Taavetti