Kysely pikku- lapsiperheiden avun ja tuen tarpeesta

Jos sinulla on perheessäsi koko- tai osa-aikaisesti alle kouluikäinen lapsi/lapsia, pyydämme sinua vastaamaan internet-kyselyyn 1.10. – 31.12.2017 välisenä aikana.

Linkki kyselyyn

Liity kirkkoon

Etelä-Karjalassa sijaitsevaan Luumäen seurakuntaan kuuluu noin 4500 jäsentä eli hieman alle 90%:a Luumäen väestöstä. Seurakunta on pyrkii olemaan mukana luumäkeläisten arjessa ja juhlassa, kokoamalla seurakuntalaisia yhteen vauvasta vaariin.

Monipuolista toimintaa löytyy kaikenikäisille: mm. lapsille päiväkerhoja ja leiripäiviä, perheille perhekerhoja ja yhteisiä toimintapäiviä, varhaisnuorille kerhoja ja leirejä, nuorille rippikoulu, isoskoulutus, nuorteniltoja ja monenlaista yhdessä toteutettavaa projektia, työikäisille ja eläkeläisille erilaisia pienryhmiä, diakoniapiirejä ja leiripäiviä. Seurakunnan yhteinen perhejuhla eli jumalanpalvelus järjestetään sunnuntaisin. Lisäksi Luumäen seurakunta on aktiivisesti mukana tukemassa ja toteuttamassa lähetystyötä.

Kaiken toiminnan kautta Luumäen seurakunta haluaa olla toteuttamassa Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä. Haluamme monipuolisen toiminnan avulla kertoa rakastavasta Jumalasta, joka on puolestamme kuollut, sovittanut syntimme ja ylösnoussut, jotta me saisimme iankaikkisen elämän. Haluamme toimia niin, että jokainen ihminen saisi oppia tuntemaan Jeesuksen Kristuksen henkilökohtaisena Vapahtajanaan ja saisi kasvaa uskossaan. Oleellista tässä kasvussa on, että jokainen seurakuntalainen löytää oman paikkansa seurakunnasta, jossa saa olla palvelemassa omilla lahjoillaan Jumalaa ja toisia ihmisiä. Tule löytämään oma paikkasi Jumalan perheessä!