1. Kuka olet, mitä teet?

Moi mie olen Hovin Janne ja olen kirkkovaltuuston jäsen kekä kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja,olen ammatiltani autonkuljettaja ja tällä hetkellä ajan linja-autoa työkseni, ikää on kertynyt 49 vuotta ja suurin osa niistä on tallattu luumäen raitteja.

2. Mitä harrastat tai miten rentoudut?

Harrastuksena on kaksipyöräiset eli prätkät sekä musiikki ,paras rentoutuminen on ajaa tyhjää maantietä kohti auringonlaskua ilman kiirettä ja aikatauluja.

3. Mikä tekee sinut iloiseksi?

Iloiseksi tulen kun lapset kiittävät kyydistä ja siintä että on tehty hyviä ja viisaita päätöksiä kaikkien hyväksi.

4. Mitä haluaisit tehdä luumäkeläisten hyväksi?

Haluan että voidaan olla ylpeitä siintä mitä olemme ja teemme ja yrittää saada asiat järjestykseen vaikka se vie aikaa.

5. Mukava muisto lapsuudesta?

Kesäloman alkaessa odotin aina ,että pääsee tuttujen rekkakuskien mukaan ja tässä sitä on kiitos, ajamisesta se on leipä irronnut jo muutaman vuosikymmenen.

6. Parasta Luumäen seurakunnassa?

Mukava seurakunta ja  asiatkin etenee joskus nomeammin ja joskus hitaammin ja uskon, että tulevaisuus näyttää hyvältä tässä muuttuvassa maailmassa.