Perhekerho on lasten ja vanhempien yhteinen hetki. Kerhohetki koostuu hartaudesta, leikistä ja kerho-ohjelman mukaisesta toiminnasta. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua, voi tulla silloin kun pääsee ja käydä vaikka kaikissa perhekerhoissa ympäri seurakuntaa. Perhekerhot ovat aina maksuttomia ja niissä ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat. Tarjolla on aina kahvia, mehua ja pientä syötävää, välillä aamiaista tai soppaa. Tervetuloa mukaan!

Perhekerhojen kevätkausi on päättynyt. Kerhotoiminta jatkuu viikolla 33.

Avoimet ovet alakerran kerhotiloissa seukkarilla jää kesätauolle. Jatkamme taas kerhotoiminnan muutenkin alkaessa.

Avoimet ovet Risulahdessa osoitteessa Matolahdentie 6-8 C 10 on myös jäänyt kesätauolle. Jatkamme toimintaa viikolla 33.

KESÄ 2019

Kesäperhekerhot seukkarilla, Taavetissa klo 10-12 seuraavina maanantaina: 10.6., 17.6., 8.7. ja 5.8.

Perheiden saunaillat Osviitassa klo 18-20: tiistaina 18.6., maanantaina 8.7. ja tiistaina 6.8.

Perhekerhojen Osviittapäivä perjantaina 2.8. klo 10-13, maksuton & ei ennakkoilmoittautumisia.

Iltakirppis seukkarin pihalla tiistaina 30.7. klo 17-19 omin pöydin tms. Paikkavaraukset tekstarilla p. 044-255 2008, ei paikkamaksua. Tapahtumassa lapsityön kahvio. Sateen sattuessa sisätiloissa (jolloin käytössä srk:n pöydät)

Kiitokset tästä kerhokaudesta ja aurinkoista kesää!