Päiväkerho on pienten seurakuntalaisten oma juttu! 3-5 –vuotiaat kokoontuvat omiin kerhoihinsa Taavetissa ja Jurvalassa. Kerhossa kerromme kertomuksia Raamatusta, laulamme, leikimme, askartelemme ja ihmettelemme monia elämään liittyviä ajatuksia ja asioita lastenohjaajien kanssa. 3-5-vuotiaitten kerhot kokoontuvat ensi kerhokaudella kerran viikossa, tiistaisin Taavetissa ja torstaisin Jurvalassa. Kerhot aloittavat syyskauden 2018 toimintansa viikolla 33 ja kesälomalle jäädään toukokuun lopussa.

Kerhojen syyskausi on alkanut viikolla 33 ja päättyy viikolla 51

Lapsityössä on tällä kerhokaudella seuraavat päiväkerhoryhmät:

tiistaisin Taavetin 3-5-vuotiaiden kerho klo 9.00-11.30, seurakuntakeskuksen kerhotilat.

torstaisin Jurvalan 3-5-vuotiaiden kerho klo 9.00-11.30, Toukolan monitoimitalon kerhotilat

Kumpaankin kerhoryhmään voi tulla kesken kerhokaudenkin, ota yhteyttä p. 044-255 2008/Virpi tai sähköpostitse virpi.nurmilaukas(at)evl.fi .

Joulutauolla ollaan viikoilla 51 ja 1, kerhotädit koulutuksessa viikolla 2. Päiväkerhot aloittavat viikolla 3.

Kiitos tästä vuodesta, rauhallista joulun aikaa.