Päiväkerho on pienten seurakuntalaisten oma juttu! 3-5 –vuotiaat kokoontuvat omiin kerhoihinsa Taavetissa ja Jurvalassa. Kerhossa kerromme kertomuksia Raamatusta, laulamme, leikimme, askartelemme ja ihmettelemme monia elämään liittyviä ajatuksia ja asioita lastenohjaajien kanssa. 3-5-vuotiaitten kerhot kokoontuvat ensi kerhokaudella kerran viikossa, tiistaisin Taavetissa ja torstaisin Jurvalassa. Kerhot aloittavat syyskauden 2018 toimintansa viikolla 33 ja kesälomalle jäädään toukokuun lopussa.

Päiväkerhokausi on päättynyt. Kiitokset kerhoilijoille ja vanhemmille!

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen kaudelle 2019-2020:

Ensi syksyn kerhoryhmiin voi edelleen ilmoittautua. Tarjolla on tiistaisin Taavetissa 3-5-vuotiaiden kerho klo 9.00-11.30 ja torstaisin Jurvalassa 3-5-vuotiaiden kerho klo 9.00-11.30. Ilmoittautumislappuja on jaossa toukokuun ajan päivä- ja perhekerhoissa, niitä on mahdollista saada myös postitse. Ota yhteyttä p. 044-255 2008/ Virpi. Ryhmä perustetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään seitsemän.

Nähdään kerhossa!