Päiväkerho on pienten seurakuntalaisten oma juttu! 3-5 –vuotiaat kokoontuvat omiin kerhoihinsa Taavetissa ja Jurvalassa. Kerhossa kerromme kertomuksia Raamatusta, laulamme, leikimme, askartelemme ja ihmettelemme monia elämään liittyviä ajatuksia ja asioita lastenohjaajien kanssa. 3-5-vuotiaitten kerhot kokoontuvat tällä kerhokaudella kerran viikossa, tiistaisin Taavetissa ja torstaisin Jurvalassa. Kerhot aloittavat syyskauden 2019 toimintansa viikolla 33 ja kesälomalle jäädään toukokuun lopussa 2020.

Uusi päiväkerhokausi on alkanut.

Päiväkerhot kokoontuvat kaudella 2019-2020 seuraavasti:

Tiistaisin Taavetissa 3-5-vuotiaiden kerho klo 9.00-11.30 seurakuntakeskuksen kerhotiloissa, os. Vallaherrankuja 4.

Torstaisin Jurvalassa 3-5-vuotiaiden kerho klo 9.00-11.30 Toukolan monitoimitalolla, os. Suoanttilantie 2.

Kerhoryhmiin voi tulla vielä mukaan, erityisesti Jurvalan kerhoon mahtuu. Ota yhteyttä p. 044-255 2008/ Virpi.

Nähdään kerhossa!