Liity kirkkoon

2019 TAPAHTUMAT PÄIVITETÄÄN TÄNNE TAMMIKUUSSA

AVOIMET OVET LAPSIPERHEILLE

*Keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 on seukkarin kerhotiloissa Taavetissa avoimet ovet 16.1.2019 alkaen Lapsille on aikaa leikkiä kerhotiloissa tai salissa, kahvia, mehua ja pientä syötävää tarjolla, lehtiä luettavaksi, kierrätystori joka kerta (lapsityölle lahjoitettua vaatetavaraa ym. tarjolla) sekä lastenhoitoapua asioinnin tms. ajaksi. Voit viettää kerhotiloissa koko kaksituntisen tai piipahtaa vain kahvikupposelle.

*Torstaisin 17.1. alkaen klo 13-15 Risulahdessa osoitteessa Matolahdentie 6-8 C 10. Myös täällä kahvittelua, pientä syötävää, lehtiä luettavaksi, leikkiaikaa, tavaratori ja tilapäistä lastenhoitoapua tarjolla. Tervetuloa!

TILAPÄISTÄ LASTENHOITOAPUA

Keskiviikkoaamun lisäksi myös tiistaisin 15.1.2019 alkaen klo 13-15 tarjolla tilapäistä lastenhoitoapua asioinnin tms. ajaksi. Jos on tarvetta, laita viestiä etukäteen p. 044-255 2008, hoitoapu on maksutonta.

MUSARETKI

Retkeily jatkuu!! Kevään päivämäärät lisäillään tänne tammikuussa

MUUT TAPAHTUMAT

Lapsityön toiminnoista löydät tietoja myös Facebookista Luumäen seurakunnan sivulta. Olemme myös Instagramissa @luumaenseurakunta

Kiitos tästä vuodesta ja rauhallista joulun aikaa!

Katso muut tapahtumat kalenterista!