"Sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään." Matt. 18:20

RAAMATTUPIIRIT

Raamattupiireissä pysähdytään avoimin mielin Raamatun sanan äärelle. Motiivina raamattupiiriin tulolle voivat olla niin yleissivistyksen ja raamatuntuntemuksen kartuttaminen kuin hengellinen pohdintakin. Raamatun käsittelytavat, kohdat ja aikataulut sekä kokoontumiset sovitaan erikseen jokaisessa piirissä. Tervetuloa lukemaan ja pohtimaan Raamattua.

LÄHETYSPIIRIT

Luumäellä toimii kolme lähetyspiiriä. Piireissä kuullaan nimikkolähettien kuulumisia, keskustellaan ja rukoillaan lähetystyön puolesta sekä osallistutaan lähetystyöhön muun muassa valmistamalla tuotteita myyjäisiin.

Taavetin seurakuntakeskuksella kokoontuu lähetyspiiri joka toinen viikko ja Jurvalassa kokoontuu kaksi lähetyspiiriä hieman harvemmin. Lisätietoja ja kokoontumisten ajankohdat saat lähetyssihteeriltä, kirkollisista ilmoituksista ja tapahtumakalenterista.

AAMUOLKKARI

AamuOlkkariin voi poiketa aamuhartauteen ja kahville tiistaisin klo 10. Tarjolla leipää kotiin viemisiksi. Tule tarinoimaan ja aloittamaan päivä yhdessä toisten kanssa!

Järjestetään srk-keskuksen pienryhmätilassa (Vallaherrankuja 4, Taavetti). Diakoniatyöntekijä on tavattavissa aina klo 12 asti.

SOPPAPÄIVÄT

Seurakunnan Soppapäivät kokoavat seurakuntalaisia yhteisen aterian äärelle Taavetin srk-keskukseen. Ruokailu järjestetään parillisina viikkoina torstaisin klo 12. Aterian hinta on 3 euroa/työttömiltä ja eläkeläisiltä, 5 euroa muilta. Jutustelua, lehdenlukua ja ohjelmaa Avoimissa Ovissa klo 11. Soppapäivässä lahjoitustavaran tori ja leipäjakelua.

SEURAKUNTARETKET

Seurakuntaretkillä lähdetään katselemaan uusia maisemia ja kerätään yhteisiä kokemuksia. Retkiä tehdään mm. srk-tapahtumiin.

TULOSSA Retki Suomalaiseen messuun Kouvolaan pe 24.11. Retkestä tiedotetaan tarkemmin kirkollisissa ilmoituksissa.

DIAKONIAVÄEN LEIRIPÄIVÄT

Kesällä virkistäydytään Kivijärven rannalla Osviitan kesäkodilla. Silloin sauna lämpiää, on mukavaa ohjelmaa sekä grilliherkkuja tiedossa! Lisätietoja luvassa taas kesän kynnyksellä.