Liity kirkkoonAnna aikaasi – tule mukaan vapaaehtoiseksi
Vapaaehtoistyö voi olla sinua varten, jos sinulla on halua auttaa, halu tehdä jotain, jolla on merkitystä. Seurakunnassa on paljon tilaa auttaville käsille ja kulkeville jaloille. Voit tulla mukaan auttamisen halusta, taitojasi kehittämään tai ihan vain viihtymään yhteisen tekemisen merkeissä!

Erityisiä taitoja et tarvitse: tule omana itsenäsi. Mukaan tuleville järjestetään tarvittavaa koulutusta ja annetaan tukea tehtävien hoitamisessa.

Vapaaehtoisia tarvitaan mm. kerhojen ja piirien vetäjinä sekä avustajina, kerhoemäntinä sekä avustajina leireillä ja retkillä. Jumalanpalvelukseen voit tulla esimerkiksi Raamatuntekstien lukijaksi, kolehdin kerääjäksi tai Jumalan rakkauden illan avustajaksi. Myös musiikin harrastajat ovat tervetulleita piristämään erilaisten piirien toimintaa ja esiintymään tilaisuuksiin.

Yhteisvastuukerääjänä ja –toimijana pääset suoraan vaikuttamaan niin kotiseurakuntasi avustustyöhön kuin maailman katastrofialueiden ja kehitysprojektien auttamiseen.

 

Lahjoittamalla vaikutat
Auttaa voi myös lahjoittamalla rahaa esimerkiksi jumalanpalveluksissa kannettavissa kolehdeissa, järjestöjen tai erilaisten keräysten kautta.

Toisenlainen lahja (linkki)
KUA (linkki)
Suomen lähetysseura (linkki)
Yhteisvastuukeräys (linkki)

Päivän Sana

Luumäen seurakunta
Vallaherrankuja 4
54500 Taavetti