Lähetystyössä on paikka jokaiselle kristitylle, joko lähtijänä tai lähettäjänä. Lähetystehtävän toteutumiseksi tarvitaan paljon rukousta, informaation levittämistä ja taloudellista tukemista. Jokaisella kristityllä on Jumalan antama vastuu olla mukana toteuttamassa tätä tehtävää. Tätä tehtävää voit toteuttaa esimerkiksi seuraavalla tavalla:

- Rukoile aktiivisesti lähetystyön ja nimikkolähettien puolesta! Sivuiltamme löytyy nimikkolähettien ystäväkirjeitä, joista saat ajankohtaisimmat rukousaiheet.

- Kutsu mukaan lähetystilaisuuksiin ystäviä ja tuttavia, jotka eivät ehkä vielä ole aktivoituneet lähetystehtävässä!

Luumäellä kokoontuu kolme eri lähetyspiiriä, joissa käydään läpi nimikkolähettien ja työalojen kuulumisia, rukoillaan lähetystyön puolesta, keskustellaan, ja hieman riippuen lähetyspiiristä, juodaan kahvit tai neulotaan vaikka sukkia. Lisätietoja lähetyspiirien kokoontumisajankohdista saat lisätietoa kirkollisista ilmoituksista, kalenterista tai lähetyssihteeriltä.

- Sitoudu lähetystyön säännölliseen tukemiseen esimerkiksi lahjoittamalla rahaa jollekin tietylle työalalle tai nimikkolähetille!

Lisätietoja taloudellisen tukemisen mahdollisuuksista voit kysyä kohdista saat lisätietoa kirkollisista ilmoituksista, kalenterista tai lähetyssihteeriltä.

...JOTTA KOKO MAAILMA KUULISI EVANKELIUMIN...