Seurakunnan kerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan ja puuhastellaan muuta mukavaa yhdessä erilaisten aiheiden parissa. Kerhoon sisältyy aina myös hartaus. Kerhotoiminta on kaikille tytöille ja pojille avointa ja maksutonta.

Luumäen seurakunnassa kerhoja varhaisnuorille seuraavasti:

• Jurvalan monitoimitalo Toukolassa: Puuhakerho joka tiistai (paitsi koulujen loma-aikoina) klo 15.30-17.00 (1.-6. luokkalaisille)
  • Seurakuntatalolla (Kirkonmäellä): Donkkis-kerho parillisten viikkojen tiistaina klo 17.30-18.30 (1.-6. luokkalaisille)
  • Taavetin koulukeskuksen salissa: KRIK-liikuntakerho joka tiistai (paitsi koulujen loma-aikoina) klo 18.45-19.45 (9-13-vuotiaille)

Kevään 2019 Donkkis Big Night-illat:

• Jurvalan monitoimitalo Toukolassa pe 15.2. klo 18-20 ja pe 5.4. klo 18-20

MIKÄ ON DONKKIS BIG NIGHT (DBN)

• Alakouluikäisten toiminnallinen ilta, joka sisältää raamattuopetuksen, nukketeatteria, monia hauskoja toimintapisteitä sekä nyyttärit, johon voi tuoda pientä naposteltavaa. Illan päätteeksi arvotaan osallistujien kesken palkintoja. DBN illat järjestetään yhteistyössä Etelä-Saimaan Kansanlähetyksen kanssa.