Liity kirkkoon

Seurakunta haluaa elää ihmisten rinnalla niin iloissa kuin suruissa, niin arjessa kuin juhlassakin. Elämän taitekohtiin liittyvät kirkolliset toimitukset ovat hetkiä, joissa Jumala itse tahtoo olla siunaamassa, lohduttamassa ja rohkaisemassa. Tällaisia tilanteita ovat erityisesti kaste, konfirmaatio, avioliittoon vihkiminen, avioliiton siunaaminen, kodin siunaaminen ja hautaan siunaaminen.

Sopiaksesi tarvitsemasi toimituksen järjestämisestä, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon.

Seurakunta kutsuu vuosittain koolle 70- ja 75 -vuotiaiden sekä 80-vuotiaiden ikäluokkia juhlimaan yhdessä kuluneita vuosia ja vuosikymmeniä.

Yhteiset syntymäpäiväjuhlat järjestetään joka vuosi 70- ja 75-v täyttäville sekä 80 vuotta täyttäville.  Juhlakutsut postitetaan ja se on kahdelle: juhlaan voi tulla puolison, ystävän tai muun läheisen kanssa.

Vuonna 2017 juhlitaan seuraavasti: ke 15.2. 70- ja 75-vuotiaat, su 7.5. 80-vuotiaat. Vuoden 2018 alusta alkaen yhteisille juhlille kutsutaan mukaan myös 85-vuotiaat.

Jos toivotte papin vierailua oman syntymäpäivänne yhteydessä, pyydämme ottamaan asiasta yhteyttä kirkkoherranvirastoon p.044-5045875.

90-, 95-vuotiaita ja 100-vuotiaita sekä sitä vanhempia onnitellaan perinteiseen tapaan kunkin omana syntymäpäivänä.