Kysely pikku- lapsiperheiden avun ja tuen tarpeesta

Jos sinulla on perheessäsi koko- tai osa-aikaisesti alle kouluikäinen lapsi/lapsia, pyydämme sinua vastaamaan internet-kyselyyn 1.10. – 31.12.2017 välisenä aikana.

Linkki kyselyyn

Liity kirkkoon

Seurakunnan hallinnosta vastaavat kirkkovaltuusto ja kirkkoneuvosto. Kirkkovaltuusto on yksittäisen seurakunnan ylin päättävä elin. Vaaleilla valittavan valtuuston puheenjohtajana toimii maallikko. Kirkkovaltuusto päättää seurakunnan toiminnan ja talouden päälinjoista, perittävästä kirkollisverosta, rakennushankkeista ja virkojen perustamisesta.

Kirkkoneuvosto johtaa seurakunnan käytännön toimintaa ja hallintoa. Kirkkoneuvosto toimii kirkkovaltuuston valmistelu- ja täytäntöönpanoelimenä. Kirkkovaltuusto valitsee kirkkoneuvoston joka toinen vuosi.

Valtuusto asettaa neuvoston avuksi työryhmiä. Ne johtavat seurakunnan eri työaloja ja toimintamuotoja.

TYÖRYHMÄT 2017

JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖ

Hannu Muukka

LAPSITYÖ

Neuvonen Satu (kirkkoneuvoston edustaja), Punkkinen Maiju, Uski Taina, Kangasmäki Liisa, Musto Laura ja Nurmilaukas Virpi, vast. lastenohjaaja

NUORISOTYÖ

Tanskanen Eeva (kirkkoneuvoston edustaja), Skyttä Taneli, Tielinen Leena, Nurkka Eetu, Nurmilaukas Taru, Savolainen Tiina, nuorisotyöntekijä, Flöjt Marko nuorisotyöntekijä

DIAKONIATYÖ

Hyypiä Elsi, Mättö Antti, Suokas Tapio, Uro Tuula ja Smolander Katri, diakoni.

LÄHETYSTYÖ

Hyyrynen Seppo (kirkkoneuvoston edustaja) Nuppola Marja, Kurppa Leena, Suhonen Anni, Ed Bukowski ja Savolainen Tiina, lähetyssihteeri.

AIKUISTYÖ

Hyyrynen Seppo (kirkkoneuvoston edustaja), Tuuri Timoesa, Tuuri Salme, Skyttä Hanna, Juntto Marjut ja Wainonen Ritva, kappalainen.

KIRKKONEUVOSTON KOKOONPANO 2017-2018

Kiviranta Outi varapj. (Uski Taina), Hyyrynen Seppo (Osma Antero), Lankinen Antti (Hirvikallio Seppo), Neuvonen Satu (Hyypiä Elsi), Pelkonen Esa (Koukila Unto), Rintamäki Juha (Udd Heikki), Tanskanen Eeva (Suokas Linda), Vallentin Reija (Skyttä Taneli)

SISÄISEN VALVONNAN TARKASTAJAT 2017-2018

Hyyrynen Seppo ja Pelkonen Esa

KIRKKOVALTUUSTON KOKOONPANO 2015-2018

Hovi Janne-Matti, Hyypiä Elsi, Hyyrynen Seppo, Kiviranta Outi,  Kurppa Erkki, Lankinen Antti, Neuvonen Satu, Nurmiainen Laila, Pelkonen Esa, Punkkinen Maiju, Rintamäki Juha, Skyttä Taneli, Sorsa Anu, Suokas Linda, Taina Esa, Tanskanen Eeva, Udd Heikki, Uski Taina, Vallentin Reija.