Seurakunnan hallinnosta vastaavat kirkkovaltuusto ja kirkkoneuvosto. Kirkkovaltuusto on yksittäisen seurakunnan ylin päättävä elin. Vaaleilla valittavan valtuuston puheenjohtajana toimii maallikko. Kirkkovaltuusto päättää seurakunnan toiminnan ja talouden päälinjoista, perittävästä kirkollisverosta, rakennushankkeista ja virkojen perustamisesta.

Kirkkoneuvosto johtaa seurakunnan käytännön toimintaa ja hallintoa. Kirkkoneuvosto toimii kirkkovaltuuston valmistelu- ja täytäntöönpanoelimenä. Kirkkovaltuusto valitsee kirkkoneuvoston joka toinen vuosi.

Valtuusto asettaa neuvoston avuksi työryhmiä. Ne johtavat seurakunnan eri työaloja ja toimintamuotoja.

TYÖRYHMÄT 2017

JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖ

Hannu Muukka

LAPSITYÖ

Neuvonen Satu (kirkkoneuvoston edustaja), Punkkinen Maiju, Uski Taina, Kangasmäki Liisa ja Nurmilaukas Virpi, vast. lastenohjaaja

NUORISOTYÖ

Tanskanen Eeva (kirkkoneuvoston edustaja), Skyttä Taneli, Tielinen Leena, Nurkka Eetu, Nurmilaukas Taru, Savolainen Tiina (nuorisotyöntekijä), Flöjt Marko (nuorisotyöntekijä)

DIAKONIATYÖ

Elsi Hyypiä, Antti Mättö, Tapio Suokas, Tuula Uro ja Reija Vallentin kirkkoneuvoston edustajana.

AIKUIS- LÄHETYSTYÖ

KIRKKONEUVOSTON KOKOONPANO 2017-2018

Kiviranta Outi varapj. (Uski Taina), Hyyrynen Seppo (Osma Antero), Lankinen Antti (Hirvikallio Seppo), Neuvonen Satu (Hyypiä Elsi), Pelkonen Esa (Koukila Unto), Rintamäki Juha (Udd Heikki), Tanskanen Eeva (Suokas Linda), Vallentin Reija (Skyttä Taneli)

SISÄISEN VALVONNAN TARKASTAJAT 2017-2018

Hyyrynen Seppo ja Pelkonen Esa

KIRKKOVALTUUSTON KOKOONPANO 2015-2018

Hovi Janne-Matti, Hyypiä Elsi, Hyyrynen Seppo, Kiviranta Outi,  Kurppa Erkki, Lankinen Antti, Neuvonen Satu, Nurmiainen Laila, Pelkonen Esa, Punkkinen Maiju, Rintamäki Juha, Skyttä Taneli, Sorsa Anu, Suokas Linda, Taina Esa, Tanskanen Eeva, Udd Heikki, Uski Taina, Vallentin Reija.